Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Δήλωση Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

l Δήλωση, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έκανε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου. Η δήλωση έγινε σε συγκέντρωση κομματικών μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανάβυσσο, χθες Τρίτη 26 Μαρτίου 2013.
Η συγκέντρωση των κομματικών μελών, είχε θέμα τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών και μεταξύ αυτών, έγινε μια πρώτη συζήτηση για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Στα πλαίσια αυτά, ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να εκφράσει τις απόψεις του και ακολούθησε η συγκεκριμένη δήλωσή του.
Μέλη του κόμματος, που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση (περίπου 15), εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τις πραγματικές προθέσεις του δημάρχου, θεωρώντας τον μη αξιόπιστο.
Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι η δήλωσή του αυτή, πιθανόν να έχει σχέση, με τον κλοιό των ελέγχων που σφίγγει γύρο από τον ίδιο και τον δήμο Σαρωνικού και ενδεχομένως να θέλει να περάσει το μήνυμα, με αυτό τον τρόπο, ότι αυτός αποχωρεί, άρα δεν υπάρχει πια λόγος να «καταδιώκεται», μια και δεν θα έχει ενεργό ρόλο στα πολιτικά πράγματα του Δήμου.
Εφόσον αποδειχτεί ειλικρινής η δήλωση του Δημάρχου και δεν επαληθευτούν τα σενάρια που κυκλοφορούν, τότε  βρισκόμαστε μπροστά σε μια θετική εξέλιξη, που θα απεγκλωβίσει τον τόπο μας από το φαιό δημοτικό καθεστώς, του οποίου ηγείται και του οποίου οι δραστηριότητες, δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αδιερεύνητες.

 

via

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york