Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ - Πρώτη νίκη για το λαό του Δήμου μας αποτελεί η ανακοίνωση της εταιρείας ότι αναβάλλει την επένδυσή της

225

Πρώτη νίκη για το λαό του Δήμου μας αποτελεί η ανακοίνωση της εταιρείας ότι αναβάλλει την επένδυσή της

Συνεχίζουμε μέχρι την οριστική αρνητική απόφαση από το Δήμο και την περιφέρεια ώστε να μην επανέλθει το έργο ούτε στο μέλλον.

Κατά τη σύγκλιση της επιτροπής διαβούλευσης στο Δήμο Μαρκοπούλου την Παρασκευή 29/3, στο ξεκίνημα ο αντιδήμαρχος Μεθενίτης Βασίλης ανακοίνωσε ότι μόλις πριν την συνάντηση ενημερώθηκε από τους δύο εκπροσώπους της εταιρείας που παρεβρίσκονταν, ότι η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλλει την επένδυσή της για αργότερα!!!

Θεωρούμε την εξέλιξη αυτή πρώτη ΝΙΚΗ των συμπολιτών στο Δήμο μας την οποία πετύχαμε με τις αντιδράσεις όλων.

Η εταιρεία που δήλωνε μόλις χτες ότι «οι αντιδράσεις είναι μειοψηφικές»

οδηγήθηκε σε άτακτη υποχώρηση και ανακοίνωσε την αναβολή των σχεδίων της.

Η Επιτροπής Αγώνα:

  • Καλεί το λαό της πόλης σε εγρήγορση. Με αυτή την ανακοίνωση η εταιρεία και όσοι τη συνδράμουν προσπαθούν να αποφύγουν την κατηγορηματική αρνητική τοποθέτηση του Δήμου και της περιφέρειας κάτω από το βάροος των αντιδράσεων των πολιτών.
  • Δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτή η ανακοίνωση να αποδειχτεί ο ελιγμός ώστε να επανέλθει το έργο «βελτιωμένο» σε όποια άλλη μορφή, στο μέλλον.
  • Πρέπει ΤΩΡΑ να κλείσει οριστικά το ζήτημα (άλλωστε υπάρχει επίσημα κατατεθειμένη η πρόταση και δεν εξαφανίζεται με μια ανακοίνωση) με σαφή αρνητική απόφαση από το Δήμο (άλλωστε μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ) και στη συνέχεια από την περιφέρεια.
  • Ο Δήμος οφείλει να φέρει το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 5/4, όπως είχε προγραμματίσει και να πάρει σαφή αρνητική θέση.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν την ενημέρωση του κόσμου και τη συλλογή υπογραφών και να έχουν μαζική παρουσία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 5/4 ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το θέμα θα συζητηθεί και θα παρθεί οριστική απόφαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york