Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ζητά συγνώμη από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, η Δόξα Κορωπίου

|

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ_logo Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι Δόξας Κορωπίου-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης», ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δόξας συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση την Δευτέρα 4-3-2013 και ώρα 9 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου και με ομόφωνη απόφαση ανακοινώνουν τα εξής:

«Το σωματείο της Δόξας Κορωπίου κατά την πορεία του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και διακρίνεται για το ήθος και την φιλοξενία του, με στόχο την ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω της προκλητικής και κάκιστης διαιτησίας προς την Δόξα Κορωπίου από τον κ. Καπόγλη, της σημασίας του αγώνα και της έντασης που προϋπήρχε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάποιοι φίλαθλοι και μέλος του Δ.Σ. σε βρασμό ψυχής, παραφέρθηκαν κατά του προέδρου της Ένωσης κ. Παπαμακάριου, ξεπερνώντας κάθε αθλητικό ιδεώδες.

Επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ είθισται να αποτελεί θεσμό, ζητάμε –ο πρόεδρος Δημήτρης Μαγγανάς και τα μέλη του Δ.Σ.- από τον πρόεδρο και όλους τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Ένωσης συγγνώμη για τα άτομα που παρεκτράπησαν».

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δόξας Κορωπίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york