Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Παλλήνης «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» ευχαριστεί όλους τους παραβρισκόμενους στην επετειακή εκδήλωση , αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

pallinipress054

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Παλλήνης «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» ευχαριστεί όλους τους παραβρισκόμενους στην επετειακή εκδήλωση , αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Οινοποιείο Πέτρου.

Η αθρόα προσέλευση του κοινού και η ιδιαίτερη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε, μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας. Η ανάδειξη ιστορικών θεμάτων με αναφορά σε πρόσωπα και γεγονότα που ξεκίνησαν από την ιδιαίτερη πατρίδα μας είναι κυρίαρχος στόχος και διαβεβαίωση του συλλόγου ώστε να διατηρηθεί η ιστορική μας μνήμη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους συντελεστές:

Τον εξαίρετο ομιλητή που πραγματικά μας καθήλωσε τον ιστορικό κ. Γιώργο Πασσά

Τον καθηγητή του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης κ. Σπύρο Καζιάνη για την εκφραστική ανάγνωση του λόγου του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Τους εξειδικευμένους μουσικούς στην παραδοσιακή μουσική και τραγούδι κ Στέλιο Κατσιάνη και τους μεσσήνιους Θοδωρή Τασούλα και Χρήστο Τσιαμούλη οι οποίοι μας ταξίδεψαν στην παράδοση μέσα από τα κολοκοτρωνέικα τραγούδια.

Τη νεολαία, τα παιδιά μας των παραδοσιακών χορών του Δήμου μας που μας προσέφεραν ένα ιδιαίτερο θέαμα με τη δροσιά τους, τη ζωντάνια τους και τις χορευτικές τους φιγούρες και ασφαλώς τη δασκάλα τους κ Έρη Κονδάρα – Νικητοπούλου.

Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς μας:

ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΒΕΕ, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Παλλήνη

Επιχείρηση εστίασης ΑΓΝΑΝΤΙ , Ανθούσα

Νίκος Αδαμόπουλος Catering, Παλλήνη

Φώτης Φώτου Φωτογραφίες, Παλλήνη

To ΔΣ του Συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york