Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΗ - Εκδήλωση , αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη - Απίστευτα ποιοτική βραδιά [Βίντεο ολόκληρη η εκδήλωση]

207 

Πόσο ψηλά θα μπορούσε να ανέβει ο πήχης σε μια εκδήλωση που αφορούσε ένα θέμα πατριωτικό; Πόσο εύκολο να προσεγγίσεις με ακρίβεια την προσωπικότητα της μεγαλύτερης στρατιωτικής και πολιτικής φυσιογνωμίας του 21, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη; Για πόση ώρα θα μπορούσαμε να είμαστε καθηλωμένοι και να παρακολουθούμε την ομιλία για τον Γέρο του Μοριά;

Απίστευτα ποιοτική βραδιά. Διάχυτη η συγκίνηση. Το συναίσθημα επικρατούσε παντού και πολλά μάτια ήταν βουρκωμένα. Αισθανθήκαμε περήφανοι σαν ‘Έλληνες και αντλήσαμε δύναμη για τα δύσκολα.

Το κοινό ήταν βουβό, απόλυτα αφοσιωμένο και ρουφούσε πραγματικά κάθε αναφορά στις κουβέντες του Κολοκοτρώνη. Γιατί η πρωτοτυπία του αφιερώματος ήταν η σύνδεση της ιστορίας με τα αυτούσια λόγια του Κολοκοτρώνη και των άλλων αγωνιστών της Επανάστασης. Δε θέλαμε να τελειώσει αυτό που βλέπαμε και βιώναμε.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Εκδήλωση που μας έφερε μερικά χρόνια πίσω έτσι όπως είχαμε μάθει να παρακολουθούμε άρτιες και ποιοτικές εκδηλώσεις. Μακράν αυτών που από τη δημοτική αρχή τόσο πρόχειρα σερβίρονται σήμερα. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη. Δεν του ταιριάζει η υποβάθμιση.

Η απρόβλεπτη και μεγάλη προσέλευση του κοινού δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε συμπτωματική. Υπήρχε εμπιστοσύνη για το τι θα έβλεπε. Αυτό φυσικά οφείλεται στους συντελεστές, στην ομάδα που λειτουργεί στο σύλλογο των Μεσσηνίων αλλά και στο αναμφισβήτητο κεφάλαιο της πόλης μας την κ. Γκόνου

Γιώργος Λάιος

Το Παλλήνη Press ήταν εκεί και σας προσφέρει το Βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york