Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ (...)

tentis_zoutsospallinipres_thumb[2]

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ(...)

Η Δημοτική αρχή της Παλλήνης σύμφωνα με την ατζέντα των θεμάτων προς συζήτηση ενημερώνει τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου :

1) Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,- στις 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 2013, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

…………………………

2) Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄ αριθμ. 342/12 απόφασης δημοτικού συμβουλίου και επανυποβολή του προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης οικονομικού έτους 2013.

Σ.Σ Στη φάση αυτή η περιφέρεια επιστρέφει το προϋπολογισμό για το 2013 για λάθη (…) απο τη πλευρά της Δημοτικής αρχής, η οποία πρέπει να διορθώσει.

Αφού - κατά τη γνώμη των αρμοδίων του Δήμου (;;) - έγιναν οι σχετικές διορθώσεις, η Περιφέρεια Ξαναεπιστρέφει το προϋπολογισμό στη πηγή του. Ο αρμόδιος του Δήμου έπραξε το αυτονόητο, και Ξαναλέει. Κυριοι:

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,- Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 2013, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

2. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης οικονομικού έτους 2013.

ΣΣ Εδώ τώρα το θέμα αφορά την έγκριση απο το Δημοτικό συμβούλιο για τις διορθώσεις που έγιναν στον επιστραφέντα προϋπολογισμό.

Αλήθεια, τί συμβαίνει με την κατάρτιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Παλλήνης! Στο πλαίσιο κατάρτισής του διαπιστώνεται ένας ερασιτεχνισμός, αφού, εγκρίνεται απο τη πλειοψηφία του ΔΣ, επιστρέφεται πίσω απο τη πλευρά της περιφέρειας για διόρθωση. Εχει καταντήσει ένας προυπολογισμός εκκρεμές, αφού πρόκειται να υποβληθεί για τρίτη φορά στη περιφέρεια

Σημειωτέον ότι ο σημερινός Δήμαρχος κ. Α. Ζούτσος όσο και ο οικονομικός του σύμβουλος (….) - και πρώην συνεργάτης του Κωσταντά τον οποίο διατήρησε στη θέση του ο κ. Ζούτσος μετά την ενοποίηση των Δήμων Γέρακα και Παλλήνης- έχουν σημαντική εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση και δή στη κατάρτιση προϋπολογισμών.

Ελπίζουμε τελικά τα “νούμερα/ποσά” να είναι στην “ευθεία “τους αυτή τη φορά στον αναμορφωθέντα προϋπολογισμό και να ….. ίδωμεν.

Δ.Β

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york