Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ - Α Π Ο Κ Ρ Ι Α Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Ρ Ο Σ

|

pallinipress011

Για ακόμα μία χρονιά ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.

Περισσότεροι από 400 (!!!) μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές χόρεψαν και ξεφάντωσαν μέχρι το βράδυ. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και προσφέρθηκε σε όλους μενού από μια μεγάλη ποικιλία, κυρίως σπιτικών φαγητών που παρασκευάσθηκε από 100 (περίπου) μαμάδες του συλλόγου.

Το ΔΣ ευχαριστεί όλους τους γονείς που προσέφεραν και βοήθησαν στο στήσιμο αυτής της τεράστιας γιορτής τόσο με την προετοιμασία του μπουφέ και το στήσιμο της γιορτής, όσο και με την παρουσία τους που είναι τόσο σημαντική, αποδεικνύοντας έμπρακτα το έργο και τη “φιλοσοφία” ζωής που έχουν υιοθετήσει οι γονείς στο σύλλογο γονέων τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους: κ. Πάρη Χαρμαντά που ανέλαβε αφιλοκερδώς το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, σουβλατζίδικο “Αυλή των Γευμάτων”, σουβλατζίδικο “Ο Μήτσος”, μεζεδοπωλείο “Γαργάρα”, κρεοπωλείο “Ηλιάκης”, εξοπλισμός σπιτιού-καθαριστικά “Go Equip”, βιβλιοπωλείο “Κυριάκης”, χυμούς “Λακωνία”.

Apokries2013 (2)

 Apokries2013 (23)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york