Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2

| |

119

Η γενναία προσπάθεια των παικτών του Κεραυνού είχε αποτέλεσμα την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του πολύ καλού Γέρακα. Δεν χρειαζόταν όμως η βοήθεια του διαιτητικού τρίο για να επιτευχθεί… Γιατί η ομάδα της Κερατέας κέρδισε με γκολ οφ-σάιντ (ο Κρυεμάντι που έδωσε την πάσα στον σκόρερ Κοντογιάννη, ήταν ακάλυπτος) ενώ της δόθηκε και ανύπαρκτο πέναλτυ (το οποίο απεκρούσθη από τον ήρωα τερματοφύλακα Ψυχογιό)!

Επίσης, ακυρώθηκε γκολ του Γέρακα στο 1-1 με υπόδειξη για οφ-σάιντ, που δεν έχουμε άποψη αν ήταν ή όχι.

Ο αγώνας γενικά δεν είχε πολλά στοιχεία τεχνικής. Είχε όμως δύναμη και κατά διαστήματα και πάθος.

Στο α’ ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες:

3’: Ο Βάρδας αστόχησε από κοντά μετά από κτύπημα φάουλ του Δελάρδα.

7’: Κεφαλιά του Κάλη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Παππάς.

22’: Απόκρουση Ψυχογιού σε διαγώνιο γύρισμα του Κοντογιάννη.

23’: 0-1 με πλασέ του Κρυεμάντι, ύστερα από άνοιγμα της άμυνας σε προσπάθεια και χαμηλή σέντρα του Κοντογιάννη.

33’: Καλή προσπάθεια και σουτ του Μπερέτη, απέκρουσε ο Παππάς.

Με την έναρξη του β’ μέρους (48’ και 54’), ο Κεραυνός έχασε με τον …απίστευτο Κοντογιάννη, δύο κλασικές ευκαιρίες (πλασέ άουτ).

- Στο 55’ ο Γέρακας ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Κάλη, ύστερα από άλλη κεφαλιά του Μουσαράι, σε κτύπημα φάουλ του Δελάρδα. Η ισοφάριση έδωσε νέα διάσταση στο παιχνίδι. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στα δύο τέρματα.

- Στο 66’ ο Ψυχογιός έσωσε την εστία του σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κρυεμάντι και στο 68’ ο Βάρδας πέτυχε γκολ με κεφαλιά αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ…

- Στο 72’ με υπόδειξη του βοηθού, κι ενώ η μπάλλα παιζόταν αλλού, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ υπέρ του Κεραυνού υποτίθεται για φάουλ (σπρώξιμο) εντός περιοχής! Τέτοια φάουλ είχαν γίνει μέχρι τότε στο ματς, τουλάχιστον σε 3 ακόμη περιπτώσεις, αλλά τότε ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτε και ο βοηθός δεν είδε καμία παράβαση! Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Κοντογιάννης αλλά ο αίλουρος Ψυχογιός έπεσε σωστά κι απέκρουσε εντυπωσιακά!

- Στο 75’ ο Μπερέτης βρέθηκε μόνος στην περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα Παππά αλλά το αδύναμο πλασέ του πρόλαβε κι απέκρουσε ο Αναγνώστου. 
- Στο 77' νέο τετ-α-τετ του Κρυεμάντι με τον Ψυχογιό, έσωσε εντυπωσιακά ο Ψυχογιός.

- Στο 84’ ο Κοντογιάννης έχασε μια ακόμη ευκαιρία από κοντά με διαγώνιο πλασέ (μόλις άουτ).

- Στο 85’ ο Κρυεμάντι σε θέση οφ-σάιντ πήρε την μπάλλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και βρήκε πλάγια αμαρκάριστο τον Κοντογιάννη, που πλάσαρε για το τελικό 1-2.

- Στο 88’ ο Βάρδας είχε μια τελευταία ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Παππάς με έγκαιρη επέμβαση μπλόκαρε την μπάλλα.

Ο διαιτητής Α. Γαλάνης απέτυχε να κρατήσει το παιχνίδι. Δεν έχανε ευκαιρία να σφυρίζει υπέρ του Κεραυνού ενώ απέφευγε τις κάρτες (έπρεπε να είχε αποβληθεί τουλάχιστον ο 4 του Κεραυνού) και ευνόησε –ηθελημένα ή όχι δεν έχει σημασία- την ομάδα της Κερατέας. Τραγικός στις υποδείξεις του ο βοηθός Τζάλλας, ατύχησε στις κρίσιμες φάσεις και αδίκησε εμφανώς τους γηπεδούχους. Αργός στις υποδείξεις του ο βοηθός Παπαδόπουλος.

Στην εξέδρα βρέθηκαν πολλοί φίλοι των δύο ομάδων αλλά δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο. Υπήρξε ένταση σε ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή αλλά τίποτε περισσότερο.

Τον αγώνα αστυνόμευσε διακριτικά -εκτός γηπέδου- μικρή αστυνομική δύναμη ενώ είχε ειδοποιηθεί για κάθε ενδεχόμενο και ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καρλατήρας (46’ Δριλάκης), Δημητριάδης, Κάλης, Μουράτογλου, Μουσαράι (62’ Τσαδήμας), Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Μαργέτης, Δελάρδας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου (83’ Δ. Ρώμας), Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (70’ Ευφραιμίδης), Κρυεμάντι, Σταμάτης (79’ Κατσίκης), Κοντογιάννης, Μπάτρης.

http://neaepsana.blogspot.gr/2013/03/1-2_18.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york