Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ιδρυτική συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ Δήμου Αχαρνών

069 Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στις Αχαρνές την Τετάρτη 23-01-2013, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της εγκληματικότητας, της έξαρσης της ρατσιστικής βίας και το αίσθημα ανασφάλειας που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι, με αφορμή και την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βασίλης Οικονόμου για το 13ο Γυμνάσιο Αχαρνών στην Αυλίζα. Είναι σαφές ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή και πρέπει να ληφθούν μέτρα για καλύτερη αστυνόμευση. Οι κάτοικοι πρέπει να συνδράμουν όλοι μαζί στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για όλους και να μην αφήσουν τον φόβο και την ανασφάλεια να πλήξουν την καθημερινότητά τους. Η αυτοδικία δεν είναι λύση και όποιος την προωθεί έχει άλλα σχέδια για την κοινωνία και τους πολίτες της . Σήμερα εμφανίζουν ως εχθρούς τους μετανάστες και τους Ρομά, αύριο θα στραφούν κατά άλλων μειοψηφιών ανεξαρτήτως φυλής ή προέλευσης. «Ως Δημοκρατική Αριστερά οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα αποτελέσματα και τις συνέπειες της βίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο την επόμενη περίοδο», ήταν η απόφαση της ιδρυτικής συνεδρίασης.

Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Αχαρνών ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:

Γραμματέας: Γιάννης Γρηγορόπουλος

Μέλη: Κώστας Αλτικατίδης

Βαγγέλης Ζάχαρης

Ελένη Δημητρέση

Ελένη Τσακλίδου

Μπάμπης Ορφανίδης

Αλεξάνδρα Παππά

Μήνα Γιάνταη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york