Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Για την κοινωνική του προσφορά και δράση τιμήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιώργος Σμέρος

smeros

Για την κοινωνική του προσφορά και δράση τιμήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO, νομού Πειραιώς και Νήσων ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιώργος Σμέρος στο πλαίσιο του Forum “Money Show 2012”.

Ο πρόεδρος του Ομίλου και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO Γιάννης Μαρωνίτης στην προσφώνηση του αναφέρθηκε στην πολυετή κοινωνική του προσφορά του κ. Σμέρου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην θητεία του ως εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Αττικής, κατά την διάρκεια της οποίας έχουν προωθηθεί δράσεις για την καταπολέμηση κοινωνικών προβλημάτων και αγκυλώσεων. Παράλληλα, τόνισε ότι από την θέση του αναπληρωτή Διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο», Γ.Ν. «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ο κ. Σμέρος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης των πολιτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο κ. Σμέρος αφού ευχαρίστησε τους υπευθύνους του Ομίλου για την τιμητική διάκριση στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της συνεχούς ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους, σε μία περίοδο που το κράτος οφείλει να σταθεί δίπλα και όχι απέναντι στους συνανθρώπους μας και κυρίως σε αυτούς που το έχουν πρώτοι ανάγκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton κατά τη διάρκεια ημερίδας «Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομίας» με θέμα την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και την ένταξη της στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομίας της UNESCO.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york