Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Απόπειρα απαγωγής 13χρονης στο Κορωπί!

091 Ένα απίστευτο περιστατικό απόπειρας απαγωγής ενός 13χρονου κοριτσιού σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, μέρα – μεσημέρι, στο Κορωπί.

Το κορίτσι περπατούσε με μια φίλη της επιστρέφοντας από μια υποχρέωσή τους. Κάποια στιγμή πέρασαν στη νησίδα της οδού Αττικής. Στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» σταμάτησε δίπλα τους ένα λευκό φορτηγάκι μάρκας «Mitsubishi» με πορτοκαλί και κίτρινες ρίγες στο πλάι. Τα ανυποψίαστα κορίτσια δεν κατάλαβαν τίποτα μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να τραβήξει την 13χρονη μέσα, πιάνοντας την από το μπράτσο. Η φίλη της όμως, ευτυχώς,...

αντέδρασε άμεσα, την τράβηξε προς το μέρος της και κατάφερε να της απελευθερώσει το χέρι. Τότε ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και έφυγε γρήγορα αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr στο φορτηγάκι επέβαινε άλλο ένα άτομο με πολύ λίγα μαλλιά. Ο οδηγός ήταν μελαμψός, κανονικά μαύρα μαλλιά, και είχε μουστάκι. Σύμφωνα με όλες της ενδείξεις πρόκειται για αθίγγανους.
Οι αστυνομικοί ελέγχουν με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα το όλο θέμα ώστε να μη δημιουργηθεί πανικός. Όμως το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york