Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γιατί εγκαταλείψατε τον Άγιο Στέφανο;

pallinipress003

Γιατί εγκαταλείψατε τον Άγιο Στέφανο;

Με επιστολή τους – κραυγή αγωνίας προς το Δήμαρχο Διονύσου και την

Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Στεφάνου, οι κυρίες

Παπαπαναγιώτου Ελένη, δημοτική σύμβουλος

Τσαλτούμη Κυριακή, δημοτική σύμβουλος

Πολυχρονοπούλου-Ντούντα Χρυσούλα, τοπική σύμβουλος

αναδεικνύουν προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη, τονίζοντας:

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης Συμμαχία για τον Πολίτη, θέλουμε να θέσουμε υπ΄ όψη σας μερικά από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου και να ζητήσουμε να τακτοποιηθούν, γιατί χρονίζουν εδώ και πολύ καιρό, δίνοντας την εικόνα μιας πόλης σε εγκατάλειψη.

  1. Απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από την κεντρική πλατεία.
  2. Τακτικό πλύσιμο  των κάδων απορριμμάτων, όλων των περιοχών του Αγίου Στεφάνου, γιατί προκύπτουν  σοβαρά ζητήματα υγιεινής κυρίως για τους κατοίκους που τους φιλοξενούν μπροστά στα σπίτια τους.
  3. Στη λεωφόρο Τραπεζούντος, μπροστά στο ζαχαροπλαστείο «ΕΣΠΕΡΙΑ», έχει καθίσει το φρεάτιο με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων για πεζούς και αυτοκίνητα.
  4. Στο τμήμα της οδού Μαραθώνος, από το κατάστημα Πέππα  μέχρι την Θάλπη, που αποτελεί ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας, χρειάζεται άμεσα ανανέωση ο ασφαλτοτάπητας, που βρίσκεται σε κακή κατάσταση.
  5. Οι τσιμεντόδρομοι των οδών Κυθήρων και Σπάρτης χρειάζονται ανακατασκευή, αφού βρίσκονται σε κακή κατάσταση και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων πεζών και οχημάτων, ιδίως τώρα το χειμώνα.
  6. Στην οδό Χελμού, στο ύψος των ιατρείων του ΙΚΑ, το οδόστρωμα χρειάζεται άμεσα ανακατασκευή.
  7. Οι παιδικές χαρές στο ΤΥΠΕΤ, την πλατεία Οάσεως και τέρμα Ιωαννίνων, που κατασκεύασε ο Δήμος Αγίου Στεφάνου την περίοδο 2008-2010, δείχνουν εικόνα εγκατάλειψης και χρειάζονται επειγόντως εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, μακρυά βέβαια από τις πρακτικές διαγωνισμών, σαν κι αυτόν που ακύρωσε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο.
  8. Οι πλατείες Δημοκρατίας και Μαρίνου Αντύπα, δυο από τα κεντρικότερα σημεία του Αγίου Στεφάνου, παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Χρειάζονται εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, καθώς και τακτική φροντίδα καθαρισμού τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york