Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΩΝ

127

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υλοποιώντας απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ανάληψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων από τα πρωτοβάθμια Σωματεία-Συλλόγους μέλη της, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 συναντήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων-Συλλόγων από τους Δήμους:

· Σπάτων-Αρτέμιδος,

· Παιανίας,

· Παλλήνης,

· Χαλανδρίου,

· Ραφήνας-Πικερμίου,

· Αμαρουσίου (ένα από τα Σωματεία),

· Μαρκοπούλου,

· Κρωπίας και

· Σαρωνικού.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές των μνημονίων που εφαρμόζονται στη Χώρα μας, στο Δημόσιο Τομέα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους άνεργους και στη Κοινωνία γενικότερα.

Συζητήθηκε επίσης η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις αλλά και το βάρος που πρέπει να πέσει στην ενημέρωση της Τοπικής Κοινωνίας και των Πολιτών για τις επιπτώσεις, οικονομικές και κοινωνικές, που έχουν τα νέα «βάρβαρα» μέτρα.

Κατατέθηκαν προτάσεις για τοπικές δράσεις-κινητοποιήσεις σε κάθε Δήμο ξεχωριστά και προτάσεις για οργάνωση και συντονισμό κοινών δράσεων-κινητοποιήσεων σε κεντρικά σημεία της περιφέρειας που ανήκουν τα παραπάνω πρωτοβάθμια Σωματεία-Σύλλογοι.

Αποφασίστηκε λοιπόν, η πραγματοποίηση κοινής τοπικής κινητοποίησης, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 09:00 το πρωί, με την συμβολική κατάληψη της Λ. Μεσογείων στο ύψος του μεγάρου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. - Λ. Μεσογείων 432 – Αγ. Παρασκευή) και την ταυτόχρονη διανομή ενημερωτικού εντύπου στους διερχόμενους Πολίτες και οχήματα.

Για την πραγματοποίηση και επιτυχία της παραπάνω κινητοποίησης απαιτείται η μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων των παραπάνω Δήμων αλλά και το κάλεσμα και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων ή φορέων της περιοχής, για τη συμμετοχή, τον συντονισμό και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο και μέσο στην νέα αντιλαϊκή – αντεργατική λαίλαπα των «βάρβαρων» μέτρων που ισοπεδώνουν την κοινωνία.

ΟΛΟΙ στους δρόμους, ΟΛΟΙ στους αγώνες… μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε.

Το Σάββατο (13 Οκτωβρίου) στις 08:15 το πρωί θα αναχωρήσει πούλμαν από το χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Αρτέμιδος. Δηλώνουμε συμμετοχή στον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου μας, συνάδελφο Πέτρο Σταρρά.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

128

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york