Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κορωπί - Σχόλιο του «Νέου Ξεκινήματος» για την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σχετικά με τον Ισολογισμό του 2011 σε τοπικές εφημερίδες

044[4] «Ας κάνει λίγο υπομονή ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στον δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για να επιβεβαιωθεί η γνωστή ρήση : πώς η μισή αλήθεια είναι πάντα ένα μεγάλο ψέμα. To «ναρκοπέδιο» των λαθών της προηγούμενης διοίκησης ήταν και υπαρκτό και ορατό. Αυτό αντιμετωπίσαμε τους πρώτους μήνες του 2011 και μάλιστα με επιτυχία. Αν και δεν θέλουμε να ανακατευτούμε στα εσωτερικά τους, ο κόσμος έξω συνεχώς αναρωτιέται : αλήθεια τι πρεμούρα είναι αυτή να φορτωθεί ο νέος επικεφαλής τους, τα πολιτικά λάθη μιας δημοτικής αρχής που δεν ήταν καν μέλος της την οκταετία 2003-2010;

Ας παραδεχτούν κάποτε δημόσια τα λάθη τους μετά από το εκκωφαντικό καταδικαστικό εκλογικό αποτέλεσμα και ας ζητήσουν εκείνοι συγνώμη στον κόσμο του Κορωπίου. Συστήνουμε επίσης, να συναισθανθεί την κρισιμότητα των στιγμών για τον τόπο μας και κυρίως να κατανοήσει ότι οι δημότες μας δίνουν εδώ και καιρό πλέον μια μάχη επιβίωσης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για παρελθοντολογίες και ανούσιες διαμάχες για αριθμούς. Την ουσία θέλουμε. Τα στοιχεία του ισολογισμού δείχνουν μια εικόνα μιας συγκεκριμένης χρονικής στιγμής. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε όπως παλαιότερα άλλοι για πλεονάσματα. Αρκούν περαιτέρω μειώσεις κρατικών πόρων ή άλλων εσόδων μαζί με δυσμενείς δικαστικές αποφάσεις για να βρεθούμε σε δεινή θέση και σε αναζήτηση δανεισμού. Και τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι! Γι΄ αυτό προσέχουμε και διορθώνουμε λάθη της προηγούμενης διοίκησης της παράταξής του.

Ας καταλάβει πάντως ότι δεν εξεταζόμαστε στο μάθημα της πολιτικής οικονομίας ή της λογιστικής αλλά στον αν υπερασπιζόμαστε επαρκώς τα δημοτικά συμφέροντα και τα συμφέροντα όλων των δημοτών μας, που δυστυχώς πλήττονται από εσφαλμένες πολιτικές αποφάσεις είτε σε τοπικό είτε πολύ περισσότερο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πάντως τον ευχαριστούμε για την ανάλυση των στοιχείων, την επιβεβαίωση αριθμών και της προβολής σημείων του Ισολογισμού που διατρανώνουν τη αποτελεσματική και συνετή οικονομική διαχείριση της σημερινής διοίκησης από την προηγούμενη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york