Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ» ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ



Μαρκόπουλο,  6/9/2012


ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ» ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο ποιητή Νίκο Καββαδία και στα τραγούδια της θάλασσας, θα παρουσιάσει το Θέατρο «Περίακτοι», στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ.

Οι αφηγήσεις αποσπασμάτων του έργου του ποιητή και πεζογράφου, μαζί με τη ζωντανή ορχήστρα σε αγαπημένα τραγούδια, που έκαναν ευρύτερα γνωστή την παρακαταθήκη του μεγάλοι Έλληνες συνθέτες, αποτελούν ουσιαστικά μια μοναδική μουσική παράσταση.

Σήμερα, περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη γέννησή του, ο Νίκος Καββαδίας (1910 - 1975) «θα μείνει αιώνια κληρονομιά στα γράμματά μας, στην ελληνική δίψα της θαλασσινής αναζήτησης για την προσέγγιση της ψυχής, με την απέραντη ομορφιά του ανθρώπου και της φύσης, για τη χαρά και τον εξευγενισμό τους, έδωσε με την ποίησή του ένα νέο ρίγος και μια νέα διάσταση, ρωμέϊκη», έγραφε στο Βήμα ο Στρατής Τσίρκας το 1975.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης στους δημότες, για την προσφορά σχολικών ειδών και τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york