Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το Χάλκινο μετάλλιο στους Παρολυμπιακούς του Λονδίνου κατέκτησε ο Άρης Μακροδημήτρης από την Παλαιά Φώκαια

Μεγάλη χαρά και συγκίνηση σκόρπισε με τη σπουδαία του νίκη ο Άρης Μακροδημήτρης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο Δήμο Σαρωνικού και ειδικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Παλαιά Φώκαια. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παρολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στην κολύμβηση στα 100 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S2, χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερό της μετάλλιο στους αγώνες.
Ο Έλληνας κολυμβητής, πέρασε τέταρτος το πρώτο 50άρι με 1:06.62, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του και τερμάτισε τρίτος με χρόνο 2:21:04  κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση σε αυτούς τους αγώνες. Ο 21χρονος αθλητής από την Παλαιά Φώκαια μετά από μια εξαιρετική επίδοση στον τελικό του αγωνίσματος, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες.
Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Αλεξάκη.
Ο Δήμος Σαρωνικού συγχαίρει θερμά τον Άρη Μακροδημήτρη για τη μεγάλη του επιτυχία στους Παρολυμπιακούς Αγώνες, που επετεύχθη χάρη στη σκληρή προσπάθεια και την επίπονη δουλειά, αλλά και τη τεράστια θέληση και αγάπη του για τον αθλητισμό.
Με μήνυμά του ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου συνεχάρη τον Παρολυμπιονίκη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον.
Ευχόμαστε ολόψυχα στο συντοπίτη μας να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό την προσπάθειά του, δίνοντας ένα παράδειγμα ζωής και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york