Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ:ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


«ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού, με την απόφαση 136 που έλαβε στις 30 Μαΐου 2012, τροποποιεί το Τεχνικό Πρόγραμμα ώστε να γίνουν άμεσα έργα σπουδαία και αναγκαία για τον Δήμο μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, προς όφελος τόσο της ποιότητας ζωής όσο και του τουρισμού.
Ορισμένα από αυτά τα έργα είναι:
1)Καθαρισμός ακτών
2) Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων
3) Αποκατάσταση οδοστρώματος
4) Διαμόρφωση χώρων για δημοτικό parking

Τα έργα αυτά είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση. Ωστόσο, η μείζονα μειοψηφία μας εξέπληξε για μια ακόμη φορά δυσάρεστα αφού κατέθεσε προσφυγή στην Περιφέρεια Αττικής ώστε να ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση.
Με απλά λόγια, μας λέει ότι επιθυμεί να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ τα παραπάνω κοινωφελή έργα, με μία δική της ερμηνεία του Νόμου και της πολιτικής, κόντρα στις δημοκρατικές διαδικασίες και σίγουρα αδιαφορώντας για το ζωτικό συμφέρον του τόπου!
Εν τούτοις, επειδή –όπως πάντα- η όλη διαδικασία που ακολουθήσαμε είναι σύννομη, θεωρούμε ότι η ένσταση αυτή έχει μοναδικό σκοπό την απόπειρα καθυστέρησης των έργων που σχετίζονται με την Υγεία και την Ασφάλεια των δημοτών κατά την θερινή περίοδο και γίνεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.
Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε την εκδίκαση της παράλογης αυτής προσφυγής για να ξεκινήσουμε μέσα στο καλοκαίρι τα παραπάνω έργα και να δουν οι δημότες καθαρίζονται οι κοινόχρηστοι χώροι και οι παραλίες.
Ως Δημοτική Αρχή επιτελούμε, με απόλυτη υπευθυνότητα, πολύ σοβαρό έργο και λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε για μια ακόμη φορά να ασχοληθούμε μαζί τους. Υποχρεούμαστε όμως να το κάνουμε γιανα ενημερώσουμε τους δημότες μας τι επιπέδου και τι ποιότητας πολιτική ασκούν ορισμένοι υποβάλλοντας το κοινωνικό σύνολο σε τόσο μεγάλες καθυστερήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york