Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου

Εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών για την ενίσχυση

του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «η Αγ. Παρασκευή Πόρτο-Ράφτη», στα πλαίσια του προγράμματος των δραστηριοτήτων του, για το 2012 «Πολιτισμός, Κοινωνική Προσφορά, Ευαισθησία, Αλληλεγγύη», έχει την χαρά να σας προσκαλέσει το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Θέατρο Σάρα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, σε μία εξαιρετική εκδήλωση Πολιτισμού και Παράδοσης με την ευγενή συμμετοχή των Παραδοσιακών Χορευτικών Συλλόγων:

1. Λαογραφικός Σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΚΕΡΑΤΕΑΣ

2. Σύλλογος Κρητών «Ο ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

3. Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων ΠΕΙΡΑΙΑ

4. Σύλλογος Θεσσαλών ΛΑΥΡΙΟΥ

5. Σύλλογος Κυνηδαριοτών ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

6. Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Στόχος της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου και επιθυμία του Συλλόγου, είναι η ενίσχυση της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η είσοδος κατ’ άτομο είναι 3 Ευρώ και δωρεάν για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «η Αγ. Παρασκευή Πόρτο-Ράφτη», για την πρωτοβουλία του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με την εκδήλωση αυτή, ανταποκρινόμενος στο διαρκές κάλεσμα προς όλους τους Συλλόγους, φορείς, επιχειρηματίες του Δήμου μας, για την ανάληψη αντίστοιχων δράσεων.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια στο Ταμείο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου (1ος όροφος), στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη και την ημέρα της εκδήλωσης, στο Ταμείο του Θεάτρου Σάρας, στο Μαρκόπουλο.

d

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york