Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ 2012 [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ]

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Η Ιστορία και οι αξίες που αντιπροσωπεύουν διαχρονικά τον καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού γίνονται εκφραστικές νότες αισιοδοξίας και αισθητικής καλλιέργειας, με τον πιο περίτεχνο τρόπο, αγκαλιάζοντας το σύνολο της κοινωνίας μας. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012 δίνει τον πρώτο λόγο στην καλλιτεχνική έκφραση που αφυπνίζει, εμπνέει και προτείνει νέους δρόμους.

Στην δύσκολη περίοδο κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, ο Πολιτισμός αποτελεί τη μοναδική διέξοδο αισιοδοξίας και το αέναο μονοπάτι ελπίδας και προοπτικής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ωρωπού, έχοντας πλήρη συναίσθηση της σημερινής δύσκολης συγκυρίας, επενδύει στην πολιτιστική ανάπτυξη του Τόπου, συνδυάζοντας το ελάχιστο κόστος με την μέγιστη ποιότητα.

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, ενώνουμε κάθε γωνιά του Δήμου μας σε ένα πολυποίκιλο καλλιτεχνικό πάζλ, παρουσιάζοντας ακόμη ένα δημιουργικό Πολιτιστικό Καλοκαίρι με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και πλήθος εικαστικών και ιστορικών δράσεων που στόχο έχουν να αφυπνίσουν συνειδήσεις, να ψυχαγωγήσουν και να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Δίνουμε λοιπόν τον πρώτο λόγο στην καλλιτεχνική δημιουργία και σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού που αγαπάμε!

Σας εύχομαι ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού,
Γιάννης Οικονομάκος

πατήστε πάνω στην εικόναγια δείτε το πρόγραμμα

p.k.d.o

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york