Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου δίνει μια τελική και τελευταία απάντηση, στον μεσίτη κο ΚΟΠΤΕΡΙΔΗ, εκδότη – διευθυντή της εφημερίδας ¨ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΗΣ¨!


Ο Δήμαρχος  Μαρκοπούλου δίνει μια τελική και τελευταία απάντηση, στον μεσίτη κο ΚΟΠΤΕΡΙΔΗ, εκδότη – διευθυντή της εφημερίδας ¨ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΗΣ¨!

Κύριε Κοπτερίδη!
Ευτυχώς, ζούμε σε μικρή πόλη και οι δημότες μας, μας γνωρίζουν και τους δυό μας, πολύ καλά!
Είναι γνωστές σε όλους, οι διαδρομές της ζωής μας, όπως επίσης, η ειλικρίνεια και το ήθος, του καθενός από εμάς.
Γι’ αυτόν τον λόγο, είμαι ήσυχος και σίγουρος για την κρίση των δημοτών μας, πολύ δε περισσότερο, όταν οι προσπάθειες δεκαοκτώ (18) μηνών, να ανασυγκροτήσουμε ένα διαλυμένο  και υπερχρεωμένο Δήμο, αρχίζουν πλέον να μεταφράζονται σε συγκεκριμένα έργα, που μόνο εσύ, αρνείσαι να δεις!
Προσωπικά, είμαι πάντα έτοιμος να δεχθώ σε πολιτικό επίπεδο, οποιαδήποτε κριτική και να απαντήσω σε αυτήν, ακόμα και εάν, όπως συμβαίνει τώρα, η κακότητα και η εμπάθεια που ξεχειλίζει απ’ τα γραφόμενά σου, κάνει πλέον αδύνατο, οποιοδήποτε σοβαρό πολιτικό διάλογο!
Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανέχομαι ελεεινές χυδαιότητες και βρώμικες αναφορές, όπως αυτή που ακολουθεί, γιατί όπως συμβαίνει και με όλους τους συμπολίτες  μου, η οικογένειά μου και η ψυχική της ηρεμία και γαλήνη, είναι πάνω απ’ όλα!
Διαβάζουμε λοιπόν:
¨Αχ! Αυτή η νομιμότητα δημαρχούκο μας (έτσι τον αποκαλεί στενή του συνεργάτιδα, σε τετ α τετ στιγμές! Νάντια κορίτσι μου, πρόσεχε! Η εξουσία έχει μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό!)Τι μας κάνει! ¨
Επειδή λοιπόν κάποια στιγμή, στην χυδαιότητα και στην ανθρώπινη βρωμιά, πρέπει να μπαίνει φραγμός, θα κάνω το ελάχιστο, για να προστατεύσω αυτούς, που θίγεις με άθλιο τρόπο, χωρίς να μετέχουν στην πολιτική και χωρίς να σου φταίνε σε τίποτα!
Τον λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη, στην οποία τόσο για το συγκεκριμένο απόσπασμα της απάντησής σου, όσο και για αρκετά άλλα ψέματα που εμπεριέχονται σ’ αυτήν, θα κληθείς σύντομα, να απολογηθείς εσύ αλλά και εκείνοι, πίσω απ’ τους οποίους, (θαρραλέα) κρύβεσαι!
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.
 Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Υ.Γ. Επίσης, κύριε Κοπτερίδη, στο κείμενό σου, κάνεις και μια περίεργη αναφορά, στον εδώ και επτά (7) χρόνια, νεκρό πατέρα μου. Είναι και αυτό, απόλυτα ενδεικτικό, του ήθους σου και των αρχών σου.                                                                                                                      Δεν γνωρίζω εάν στο  μέρος της πατρίδας μας, απ’ το οποίο ήρθες σ’ αυτόν τον τόπο, συμβαίνει κάτι διαφορετικό, αλλά τόσο στο Μαρκόπουλο, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο σεβασμός στην μνήμη των νεκρών, αποτελεί πρωταρχικό κανόνα!
Ούτε αυτό δεν πρόσεξες και δεν σεβάστηκες, εσύ που δεν είχες καν γνωρίσει τον πατέρα μου…



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york