Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ - Ημερίδα «Σακχαρώδης Διαβήτης. Πρόληψη και Θεραπεία»

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και μετά την επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση - ενημέρωση για τον ζαχαρώδη διαβήτη που πραγματοποίησε ο Δήμος Παιανίας σε συνεργασία με την Ελληνική Υπερτασική Εταιρεία, στην Παιανία, η ημερίδα επαναλήφθηκε στην πόλη των Γλυκών Νερών την Τρίτη 29/5/2012 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. H διάλεξη είχε θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης. Πρόληψη και Θεραπεία» και ακολούθησαν δωρεάν μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης για τους παρευρισκόμενους.

Ομιλήτρια ήταν η κα Παπαγεωργίου Ευανθία, ιατρός μετεκπαιδευθείσα στον σακχαρώδη διαβήτη και μέλος της Αμερικάνικης και Ελληνικής Διαβητολογικής εταιρείας. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή του κ. Ευαγγέλου Βερκούσης, της κας Ελένη Καρασταμάτη και της νοσηλεύτριας κας Πισσάκη, από την φαρμακευτική εταιρεία BAYER και εξετάσθηκαν περισσότερα από 150 άτομα, περιλαμβανομένου και του Δημάρχου, που παρακολούθησαν την διάλεξη.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αρτέμης Βαγιωνάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Θανάσης Σταύρος, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Γλυκών Νερών κ. Νίκος Ταμπουράκης και η κα Ντούγια Ξένια, μέλος της Τ. Κ. Την διοργάνωση και την ευθύνη της εκδήλωσης είχε η κα Αγγελοπούλου-Κωνσταντίνου Ζωή, πρώην Αντιδήμαρχος και επισκέπτρια υγείας.

ex088ex087

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york