Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Προτιμώ τον Τσίπρα ως παρένθεση...


«Τώρα Τσίπρας για λίγο και μετά μία αστική δημοκρατία» λέει στον realfm 97,8 ο Γ. Καρατζαφέρης και υποστηρίζει πως εάν ο Αντ. Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στη συνέχεια μετά Βαΐων και κλάδων.

Για ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ εκτιμώντας ότι ουδείς θα θελήσει να ρισκάρει μία τέτοια επιλογή που θα λειτουργήσει ως ντόμινο για το ευρώ με συνέπειες που όπως εκτίμησε θα ακουμπήσουν ακόμη και την επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα.

Ο κ. Καρατζαφέρης για μία ακόμη φορά περιέγραψε τη θέση του για μία διακυβέρνηση της χώρας από τον Αλ. Τσίπρα ως παρένθεση όμως αφού όπως πιστεύει η κυβέρνησή του δεν θα αντέξει και θα πέσει προκειμένου στη συνέχεια να υπάρξει μία αστική, όπως τη χαρακτήρισε, δημοκρατία.

«Με 20 ή 22 % ο Τσίπρας και με τον κόσμο στο δρόμο θα έχουμε ροή αίματος» είπε χαρακτηριστικά εκτιμώντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα αντέξει να σηκώσει το βάρος του μνημονίου, θα πέσει και στη συνέχεια «θα έρθει ο Τσίπρας μετά Βαΐων και κλάδων».

Ο ίδιος πάντως απέρριψε το ενδεχόμενο να στηρίξει, εάν μπει στη βουλή, μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καθώς όπως είπε έχει άλλες ιδέες για μία οικουμενική κυβέρνηση με άλλο πρόσωπο στο τιμόνι της χώρας και όχι με έναν εκ των Αντ. Σαμαρά ή Αλ. Τσίπρα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ REALFM 97.8




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york