Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ: ΤΡΟΜΑΖΩ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΩ!!!

|

ex030 Στις εκλογές της Κυριακής κρίνεται η μεταπολεμική τύχη της χώρας με την έκφραση της κρίσης του λαού.Μια κρίση που καθημερινά εκβιάζεται από παράγοντες τόσο στο εσωτερικό της χώρας,όσο και στο εξωτερικό με στόχο την στήριξη και επάνοδο στην εξουσία όσων αποδεδειγμένα οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

Συγκρούονται η νέα τάση των Ελλήνων να εκδιώξουν το σάπιο σύστημα που  εξαθλίωσε τους πολίτες ,με το παλαιό που εκφράζεται ουσιαστικά από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και  προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να γαντζωθούν και πάλι στην εξουσία.

  Χρησιμοποιούν τον φόβο ως μέσον εκβιασμού υφαρπαγής της ψήφου ειδικότερα των αδυνάμων  χωρίς να απολογούνται για την κατάντια που έφεραν την χώρα.

  Δεν δίστασαν μπρος στον κίνδυνο απώλειας  των ιδιωτικών τους συμφερόντων να συνεργασθούν ομοϊδεάτες που μέχρις χθες αλληλοσπαράσονταν με κοινό στόχο τους την διατήρηση των κεκτημένων.

  Ζητούν από τους ψηφοφόρους τους να εκφραστούν ιδεολογικά ,ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καμμιά ιδεολογία.

  Βλέπουμε καθημερινά αυτούς που μας κατάστρεψαν να εμφανίζονται ως αυτόκλητοι Σωτήρες και να επιμένουν ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να μας σώσουν.

Τρομάζω και συνάμα οργίζομαι γιατί κανένας από τους δήθεν Σωτήρες μας δεν ζήτησε πραγματικά συγγνώμη παραιτούμενος από την οπιοαδήποτε θέση του, για την συμμετοχή του στην εξαθλίωση του λαού,την χρεωκοπία του μέλλοντος των παιδιών μας,τις εκατοντάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας.

  Ως άνθρωπος που ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά του Δήμου μας αισθάνομαι την υποχρέωση να γνωστοποιήσω δημόσια την πολιτική μου τοποθέτηση σε αυτές τις εκλογές,όπως υποχρεούται να κάνει καθένας που ασκεί πολιτική για να γνωρίζουν οι δημότες την πολιτική του θέση και άποψη.

  Στήριζα επί πολλά χρόνια και εγώ , το σύστημα αυτό που σάπισε και μας έριξε στην καταστροφή.

  Δεν γνώριζα το βάθος της σήψης και διαφθοράς και τί υπήρχε πίσω από την από την πολιτική βιτρίνα που είχαν στήσει οι διαχειριστές της εξουσίας.

  Νοιώθοντας ενοχή στο μέτρο που μου αναλογεί και αντιδρώντας για τις λάθος πολιτικές επιλογές μου ,διέγραψα οριστικά τις ιδεολογικές μου θέσεις και στήριξα τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας φώς στην Ελπίδα ως ελάχιστη προσφορά  μου στο μέλλον των παιδιών μας,αναμένοντας  ένα καλύτερο αύριο.

Δημήτρης Καρκούλιας

Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york