Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Και τώρα η Τσεχία!



Στην τελική ευθεία για τον κρίσιμο αυριανό αγώνα με την Τσεχία, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Euro 2012, βρίσκεται η Εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στους Τσέχους με σημαντικές αλλαγές, λόγω της τιμωρίας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αλλά και του τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Τα προβλήματα για την Εθνική, βέβαια, δεν σταματούν εδώ. Χθες, ζήτημα ανέκυψε και με τον Γιώργο Φωτάκη. Ο διεθνής άσος αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Αργά το βράδυ η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο παίκτης εντάχθηκε ήδη σε εντατικό πρόγραμμα φαρμακευτικής αγωγής και φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης και η ανταπόκρισή του κρίνεται θετική.

Κατά τα λοιπά, με δεδομένες τις απουσίες των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το ερωτηματικό για τον Φωτάκη, ο Φερνάντο Σάντος θα
παρατάξει την Εθνική με νέο σχήμα που θα πλησιάζει πολύ την ενδεκάδα που τελείωσε το παιχνίδι με την Πολωνία.

Συγκεκριμένα στα δύο άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Σαλπιγγίδης και Φορτούνης με το Σαμαρά στην κορυφή.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Καραγκούνης και Μανιάτης αλλά η τρίτη θέση που προοριζόταν για τον Φωτάκη είναι στον αέρα.

Στην περίπτωση που θα είναι έτοιμος - μάλλον δύσκολο - θα παίξει αλλιώς είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Κάτσουράνης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαλεζάς.

Στα άκρα θα αγωνιστούν και πάλι οι Τοροσίδης, Χολέβας και κάτω από τα δοκάρια ο Χαλκιάς.

Ο Λανουά «σφυρίζει» το Ελλάδα - Τσεχία

Ο Στεφάν Λανουά θα είναι ο «άρχοντας» του καθοριστικού αγώνα της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Τσεχία για την 2η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Euro 2012.

Ο Γάλλος διαιτητής διηύθυνε την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Πορτογαλία το Σάββατο όπου τα πάντσερ επικράτησαν με 1-0. Ο Λανουά έχει «σφυρίξει» σε δύο αγώνες ελληνικών ομάδων. Το 2008 στη νίκη του Ολυμπιακού με 5-1 επί της Μπενφίκα για το Europa League και ένα χρόνο αργότερα στην ήττα των ερυθρόλευκων από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Σταρκ θα είναι ο διαιτητής του άλλου αγώνα του ομίλου της εθνικής, αυτού μεταξύ της Ρωσίας και της Πολωνίας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york