Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ..

| |

images Πέντε σοβαρά τραυματίες αστυνομικοί από πυροβόλα όπλα είνει μέχρι στιγμής ο αιματηρός απολογισμός μάχης μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας κια αθιγγάνων (!) στην λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια! Οι πέντε αστυνομικοί έχουν κτυπηθεί από καραμπίνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.
Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.
Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά. Αστυνομικοί που πήγαν να αποκαταστήσουν την τάξη, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς αιμόφυρτοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Στη συνέχεια οι αθίγγανοι και αφού έριξαν μερικές ριπές κατά του στυνομικού τμήματος, κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής ενώ στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.
defencene.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york