Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Α. Τσίπρας: «Το πάρτι της ασυδοσίας τελείωσε» (ΒΙΝΤΕΟ)



Ισχυρή εντολή ζήτησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα τον προεκλογικό του αγώνα με ομιλία του στην Θεσσαλονίκη. Ζωντανή μετάδοση από το Real.gr.

Για κυβέρνηση όλων των ελληλών μίλησε ο Α. Τσίπρας στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ομονοίας. Παράλληλα επιτέθηκε με σφοδρότητα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας προσωπικά τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο για την οικονομική κατάσταση της χώρας. «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκαναν σημαία τους το ψέμα. Για να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό. Για να κλέψουν ψήφους. Μόνο με τον φόβο. Γιατί δεν έχουν τίποτα να προτείνουν στο λαό, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μόνον το φόβο του καταστροφικού Μνημονίου».
 
Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε την ΝΔ με την ΕΡΕ: «Ο κ. Σαμαράς και το συνονθύλευμα των άκρων που έχει κάνει τη ΝΔ. Το συνονθύλευμα των ακραίων δεξιών και των ακραίων νεοφιλελεύθερων. Διχάζουν το λαό. Με διαχωριστικές γραμμές από τη δεκαετία του '50. Με τα συνθήματα της ΕΡΕ».



Επανέλαβε ότι επιθυμεί την πορεία της χώρας μέσα στην ευρωζώνη και κάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τους κερδοσκόπους να μην ποντάρουν τα χρήματα τους στην έξοδο της χώρας από το ευρώ γιατί θα τα χάσουν: «Τη Δευτέρα αρχίζει η νέα εποχή της ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους απανταχού κερδοσκόπους. Τη Δευτέρα μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Εσείς θα χάσετε». Παράλληλα έκανε ιδιαίτερα αναφορά και στην διαπλοκή τονίζοντας ότι θα συγκρουστεί μαζί της. «Από Δευτέρα, τέλος στην ασυδοσία. Το πάρτι τελείωσε. Κανόνες για όλους»



Ζήτησε ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία για έρθει όπως είπε «ο λαός στην εξουσία». «Ο λαός ανοίγει το κεφάλαιο της νέας μεταπολίτευσης στην Ιστορία της Ελλάδας. Τη Δευτέρα σχηματίζουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας.



Για το θέμα της ασφάλειας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΝΔ για τα μέτρα που ανακοίνωσε «εμείς δεν θα κυνηγάμε τους διαδηλωτές αλλά τους ληστές. Εγγυόμαστε την ατομική ασφάλεια του πολίτη» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.



Υποστήριξε πως θα διαπραγματευτεί σκληρά με την Άνγκελα Μέρκελ: «Εμείς δεν θα λέμε ναι σε όλα όπως έκαναν οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς» και εξέφρασε την βεβαιότητα του για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york