Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος


Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού και αυτό το Σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη, φτάνοντας ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και την Ανατολική Μακεδονία, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή.



Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο καθώς στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα κεντρικά και νότια ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Μίνι καύσωνας αναμένεται να επικρατήσει στη χώρα το Σαββατοκύριακο καθώς η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ενώ ενδέχεται να αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι άνεμοι θα πνέουν ευνοϊκοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με λίγες τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της χώρας.



Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο φτάνοντας τους 35 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός. Θα σημειωθούν όμως τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 βαθμούς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york