Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012»

111 programma16selido_page_01 Μια πλούσια σειρά εκδηλώσεων, στα πλαίσια του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012», σχεδίασε για φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνος επιλέγοντας συνεργασίες με θεατρικά και μουσικά σχήματα που αναγνωρισμένα υπηρετούν ποιοτικά το χώρο τους.
Έτσι και φέτος οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μας πρόκειται να ζήσουν αρκετές μαγευτικές καλοκαιρινές νύχτες με θεατρικές παραστάσεις  κλασικού και σύγχρονου θεατρικού ρεπερτορίου, συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, μουσικοχορευτικές βραδιές με ορχήστρες και παραδοσιακούς χορούς μέχρι και ροκ φέστιβαλ.
Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012» που ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει ακόμα σειρά παιδικών παραστάσεων, σπουδαίες Εκθέσεις Ελλήνων εικαστικών και τη 15μερη Έκθεση Βιβλίου.
Στο μήνυμά του, στο καλαίσθητο 16σέλιδο Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που κυκλοφορεί, ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος εύχεται «Στο καλοκαίρι αυτό, όλοι μας να βρούμε τις πολιτιστικές διεξόδους που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αφού σε τόσο δύσκολους καιρούς ο Πολιτισμός αποτελεί ίσως το καλύτερο αντίδοτο».
Επίσης στο μήνυμά του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «Μέσα στη βαθιά κοινωνική κρίση αξιών που έχει θέσει και το χώρο του πολιτισμού ενώπιον προβληματισμών και διλημμάτων, στο φετινό πολιτιστικό «ταξίδι» μας, πανέμορφοι χώροι στο Βαρνάβα, στο Γραμματικό, στο Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη παραδίδονται και πάλι στον πλούτο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού και της εικαστικής δημιουργίας, σαν απάντηση στην αναγκαιότητα της λιτότητας με την αναγκαιότητα της δημιουργίας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york