Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τεράστια μείωση στο χρέος του Δήμου προς την Ε.Υ.Δ.Α.Π. μετά από προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου κου Γιάννη Οικονομάκου

t062 Με υπευθυνότητα και σταθερή βούληση για πλήρη εξυγίανση και νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Γιάννης Οικονομάκος μετά από επίμονες και επίπονες διαπραγματεύσεις κατάφερε και πέτυχε μείωση του συνολικού χρέους που οφείλει ο Δήμος Ωρωπού προς την ΕΥΔΑΠ κατά 50%.

Πιο συγκεκριμένα, οι οφειλές όλων των πρώην Δήμων και Κοινοτήτων συμπεριλαμαβανομένων και του νέου Δήμου Ωρωπού -έως σήμερα-, μπήκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την καταλυτική παρέμβαση του Δημάρχου Ωρωπού, ο οποίος όχι μόνο κατόρθωσε το ακατάρθωτο, δηλ. να μειώσει κατά το «ήμισυ» το σύνολο των χρεών προς την ΕΥΔΑΠ αλλά συμφώνησε και την αποπληρωμή των υπόλοιπων υποχρεώσεων σε παραπάνω από 48 δόσεις.

Μετά από την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος, που βάζει τάξη στα οικονομικά του Δήμου και δείχνει για άλλη μια φορά τις διαθέσεις της Δημοτικής Αρχής για πλήρη εξορθολογισμό και αναπτυξιακή προοπτική του Τόπου, ο Δήμαρχος Ωρωπού, κ. Γιάννης Οικονομάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πιστέψαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μείωση των υποχρεώσεων μας προς την ΕΥΔΑΠ και τα καταφέραμε. Είχαμε ξεκάθαρα επιχειρήματα, λειτουργήσαμε συντονισμένα και αποφασιστικά, γίναμε πειστικοί και ξεπέράσαμε άλλο ένα εμπόδιο που κληρονομήσαμε από το περελθόν. Μοναδικός μας στόχος, όπως έχω πει επανειλημμένα, είναι να νοικοκυρέψουμε τα του οίκου μας και να κάνουμε βήματα προόδου που χρειάζεται ο Τόπος μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε, έχουμε τη διάθεση να τα αντιμετωπίσουμε όχι μόνο με λόγια αλλά με έργα. Αυτό κάνουμε καθημερινά, δίνοντας μάχες για κοινωνική ευημερία και αναπτυξιακή προοπτική».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york