Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ - ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Στον Μεγάλο τελικό  για τα τμήματα υποδομών θα αγωνιστούν οι Παίδες της Άμυνας Ανθούσας  μετά την εξαιρετική φετινή πορεία τους στο  πρωτάθλημα της ΕΠΣ. Ανατολικής Αττικής !!!

PAIDIKO

Μετά απο τα δύο παιχνίδια Knock-out των Play Offs, προημιτελικό και ημιτελικό, η Άμυνα Ανθούσας κατάφερε να κερδίσει και την Θύελλα Ραφήνας με 2-0 αλλά και την Ν.Μάκρη με 3-0.Έτσι κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να εξασφαλίσει το εισητήριο της για τον μεγάλο τελικό. Αντίστοιχα ο Αχαρναικός επικράτησε των Άρη Βούλας και Άρτεμις και θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος της, στον συναρπαστικό όπως προμηνύεται αυτόν τελικό.

Έτσι λοιπόν μετά απο μια πορεία 28 επίσημων αγώνων  για αυτή την  χρονιά, η Άμυνα Ανθούσας με 24 Νίκες και 4 ισοπαλίες, μόνη αήττητη απο τις 28 ομάδες που συμμετείχαν, έχει πετύχει την μεγαλύτερη διάκριση της σε επίπεδο υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ μέχρι σήμερα.

Η ΠΟΡΕΙΑ ...

Η πορεία των υποδομών της Άμυνας Ανθούσας, σταθερή και ανοδική τα τελευταία χρόνια, της έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει και να κερδίσει την μέγιστη αυτή διάκριση σε επίπεδο Παίδων. Παράλληλα οι πρώτοι απόφοιτοι αυτής της σχολής ποδοσφαίρου, η οποία πρόσφατα συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής, στελεχώνουν στην πλειοψηφία τους την νέα- ανδρική της ομάδα. Αυτοί οι 18χρονοι πλέον, μαζί με ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά  φέτος συμμετέχουν και στο Ανδρικό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΕΠΣ.Ανατολικής Αττικής στην Γ' Κατηγορία. Το επιστέγασμα μια σχολής ποδοσφαίρου με την συνέχεια ενός ανδρικού τμήματος ενός συλλόγου, στην τοπική ένωση που ανήκει αυτός.΄Ενα όνειρο που μετά απο χρόνια προσπάθειας έγινε πραγματικότητα και ήρθε να δώσει στα μέλη της σχολής ποδοσφαίρου, το όραμα της συνέχειας της ποδοσφαιρικής τους ζωής.Την συνέχεια σε ένα ανάλογο περιβάλλον με αυτό που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά όλα τους τα χρόνια...

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και θα οριστεί απο την διοργανώτρια αρχή εντός των ημερών.

t089

http://pallinipress.blogspot.com/2012/05/blog-post_23.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york