Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παραίτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης του Γιώργου Μπουλμπασάκου

Σύμφωνα με την προεκλογική δέσμευση της ΔΗΜ.Ο.Σ., την θέση του Γιώργου Μπουλμπασάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει η Βάσω Νούτσου

noutsouΗ ΔΗΜ.Ο.Σ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την προεκλογική της δέσμευση προχωρά στην εναλλαγή των εκπροσώπων της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην επιστολή που κατέθεσε προς τον Δήμαρχο Αθανάσιο Ζούτσο, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας Γιώργος Μπουλμπασάκος επεσήμανε τα εξής:

«Η εναλλαγή στα όργανα της διοίκησης αποτελεί προγραμματικού χαρακτήρα επιλογή των μελών της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ.) και ως εκ τούτου η δημοκρατική μου συνείδηση μου επιβάλλει να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης και να ζητήσω την αντικατάστασή μου όπως ορίζει ο νόμος».

Ο Γιώργος Μπουλμπασάκος στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επεσήμανε ότι όταν  ιδρύθηκε η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία είχε αποφασιστεί να υπάρχει εναλλαγή στα όργανα διοίκησης. ώστε να εκφραστούν όλες οι δημοτικές ενότητες. «Δυστυχώς ο νόμος δεν το επέστρεψε» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος προσθέτοντας πως «αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην γίνει η αντικατάσταση». Σημείωσε δε τα εξής: «Τυχαίνει μάλιστα να είναι γυναίκα η επόμενη του συνδυασμού και αυτό με χαροποιεί, γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε στα κοινά τη συμμετοχή των γυναικών». Ο κ. Μπουλμπασάκος διευκρίνισε ότι η κ. Νούτσου θα είναι για ένα χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο και αμέσως μετά θα αντικατασταθεί από τον Παναγιώτη Καλδή.

«Εκείνο που θέλω να τονίσω για να μην υπάρχουν παρερμηνείες είναι ότι όλοι μαζί, συλλογικά, θα συνεχίσουμε και θα συνεχίσω να εργαζόμαστε στην Δημοτική Ομάδα της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας. Η γραμμή της ΔΗΜ.Ο.Σ. δεν αλλάζει. Φυσικά η καινούργια εκπρόσωπος έχει την δική της προσωπικότητα και την αυτονομία μέσα στο πλαίσιο της συλλογικής μας προσπάθειας». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york