Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 30 ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑ

Το. Κ.Α.Ζ.  χθές έλαβε μια επείγουσα κληση για βοήθεια σε 30 σκυλιά στη Βραυρώνα. Μία κυρία που διατηρούσε περίπου 30 σκυλιά στο σπίτι της μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρή ασθένεια. Τα σκυλιά είναι μόνα τους και το σπίτι δεν είναι δικό της.  Το Κ.Α.Ζ θα αναλάβει 4-5 σκυλιά εκ των οποίων το ένα τυφλό. Υπάρχει άλλο ένα τυφλό κι ένα κουτσό που δεν τα είδαμε.  Τα σκυλιά είναι σε δωμάτια του σπιτιού, φροντισμένα και καλοταϊσμένα χωρίς ψώρες.  Τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι στειρωμένα.
Υπάρχουν μικροσωμάκια σαν Σπιτζ και μαλτεζοκανισάκια, υπάρχουν μεσαίου μεγέθους, υπάρχουν και μεγάλα και υπάρχουν και κουτάβια 4-5 μηνών.  Μέσα στο σπίτι ήταν βρώμικα αλλά με ακαθαρσίες 3-4 ημερών, δηλ όσο είναι που λείπει η κυρά τους.



Δύο κυρίες που μας άνοιξαν το σπίτι, ζητούν βοήθεια να βρεθούν φιλοξενίες κι αυτές είναι διατεθειμένες να δίνουν 10 σακιά τροφής το μήνα. Δεν μπορούν να πάρουν κανένα γιατί η μία έχει 6 σκυλιά κι η άλλη 3. Είναι ΕΠΕΙΓΟΝ το θέμα γιατί το σπίτι δεν ανήκει στην άρρωστη και όπου νάναι οι ιδιοκτήτες θα τα πετάξουν έξω.  Δεν θα περάσει πολύς καιρός που η βρώμα θα βγει προς τα έξω και η γειτονιά θα επαναστατήσει.


Δεν μπορεί το ΚΑΖ να αναλάβει όλα τα σκυλια. 
Για το λόγο αυτό ζητάμε:
1. τη βοήθεια εθελοντών στο ταισμα και στο καθαρισμα των ζώων για να κερδίσουμε χρόνο και να μην υπαρχουν προβληματα με τη γειτονια
2. τη βοήθεια σωματείων και εθελοντών προκειμένου να φιλοξενηθούν τα ζώα
3. Φωτογραφηση και καταγραφη των ζώων - Μεταφορές προς κτηνιατρους και χώρους φιλοξενιας
Δώστε μια ευκαιρία σε 30 ψυχές, που ζούσαν προστατευμένες σε σπίτι και θα βρεθούν στο δρόμο ξαφνικά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας
6973 463 212 κυρία Σαντή.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε
"Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων" - Κ.Α.Ζ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york