Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η Περιφέρεια Αττικής θα καταβάλλει ποσό περίπου 13 εκατ. ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων της Ρικομέξ

q Την απόφαση ότι θα καταβάλλει τις αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Ρικομέξ από το σεισμό του 1999 πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Γι’ αυτό και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε: «Έπειτα από 16 ολόκληρους μήνες όπου το Υπ. Οικονομικών έριχνε, δια αλληλογραφίας, το μπαλάκι των δικών του ευθυνών και οικονομικών υποχρεώσεων σε ένα υγιή και βιώσιμο οργανισμό όπως η Περιφέρεια Αττικής, αποφασίζουμε όλες οι παρατάξεις με υπευθυνότητα και σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων να καταβάλουμε ποσό περίπου 13 εκατομμυρίων ευρώ».
Ο κ. Σγουρός ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι: «τα χρήματα αυτά είχαν προγραμματιστεί για έργα υποδομής στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Παράλληλα, οι συνεχείς μειώσεις των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Περιφέρειας Αττικής επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας.
Το επιπρόσθετο βάρος της ευθύνης για τα έργα που δεν θα πραγματοποιηθούν και προορίζονταν για την ανάπτυξη και τους πολίτες της Αττικής χρεώνεται για άλλη μια φορά στη κεντρική διοίκηση και στο υπουργείο Οικονομικών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york