Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Αικατερίνη Θεοχάρη Yποψήφια βουλευτής του Συνδυασμού «ΣΥΡΙΖΑ–ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» στην Περιφέρεια της Αττικής!

123

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής από γονείς Έλληνες μετανάστες.
Καθηγήτρια Αγγλικών και μητέρα της Ιωάννας Καφετζάκη.
Από το 1981 μέχρι το 1987 εργάστηκα στην πολυεθνική
ΒOSCH στην Ελλάδα και διετέλεσα Πρόεδρος των Εργαζόμενων.
Την περίοδο αυτή έγιναν οι μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζόμενων ενάντια στις απολύσεις και η αγορά της εταιρείας από τους Γερμανούς.
Από το 1997 είμαι κάτοικος Γέρακα.
Δραστηριοποιήθηκα στα θέματα γειτονιάς Μπαλάνας Γέρακα και ήμουν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΛΛΑΣ''.
Αγωνίστηκα μαζί με τους κατοίκους  μετα την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης για την ίδρυση παιδικού σταθμού και Δημοτικού σχολείου όσο και για τα ζητήματα της αποχεύτεσης.
Από τα νεανικά χρόνια, δραστηριοποιήθηκα στο Αριστερό κίνημα.
Από το 1981 μέλος του ΚΚΕ μέχρι το 1992.
Ιδρυτικό μέλος απο το 1992 του Ενιαίου Συνασπισμού και σήμερα μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Συνασπισμού Ανατολικής Αττικής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ [ΠΑΛΛΗΝΗΣ] ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ!

Από το 1999 μέχρι και το 2011 συμμετείχα στα Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής ΦΟΥΡΕΣΙ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ και διετέλεσα και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Λύκειο Γλυκών Νερών την περίοδο 2009-2010.
Συμμετείχα στο Κίνημα Πολιτών ενάντια στο κτίσιμο του ΜΑLL στο κτήμα Καμπά στην περιοχή ΠΑΛΛΗΝΗΣ και υπέρ της Δημόσιας χρήσης του.
Ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών και φίλων πασχόντων με Λυσοσωμικά Νοσήματα και Πρόεδρος του συλλόγου από το 2001 μέχρι σήμερα.
Ιδρυτικό μέλος της ΠΕΣΠΑ( Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων ) συμμετέχω ενεργά στον Ελλαδικό χώρο από το 2003.
Το 1999 συμμετείχα στην ΙΔΡΥΣΗ  Πανευρωπαϊκού Δικτύου EGA ( EUROPEAN GAUCHER ALLIANCE ) και εκπροσωπώ την Ελλάδα εκ μέρους των ασθενών και φίλων από τότε.
Προσπάθεια μου είναι να αναδείξω τα προβλήματα όσο και τα αιτήματα των ασθενών με ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ στην Ελλάδα ( περίπου ενα εκατομμύριο ασθενείς ) και να υλοποιηθεί το σχέδιο δράσης για τα σπάνια νοσήματα.
Στην μνημονιακή Ελλάδα οι ομάδες που πλήττονται κυρίως είναι τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες τους.
Συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ–ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» στην Περιφέρεια της Αττικής θα αγωνιστώ να αναδείξω αυτά τα αιτήματα της ευαίσθητης αυτής κοινωνικής ομάδας που πλήττεται από τις πολιτικές του μνημονίου.

1 σχόλια:

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york