Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Το Υπουργείο Παιδείας στην υπηρεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ Παλλήνης- NTΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!

1-1 Μας το είπαν αλλά δεν το πιστεύαμε, όχι γιατί δεν τους έχουμε ικανούς, αλλά γιατί πιστεύαμε ότι θα είχε απομείνει έστω και λίγη τσίπα στην Κυβέρνηση και τους υπηρέτες της. 

Ο λόγος για την Υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου που δια στόματος της συμβούλου της και με προσωπικές τηλεφωνικές επαφές, προσκάλεσε στο Υπουργείο Παιδείας σήμερα 11/4/2012 στις 5:30μ.μ. όλους τους αιρετούς Δημοτικούς Σύμβουλους από την Παλλήνη.

Αυτούς δηλαδή που νόμιζε ότι θα την τιμούσαν με την παρουσία τους, σε μια συζήτηση για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα(Έτσι την βάφτισε).

Εμείς ήμασταν στην είσοδο του Υπουργείου ... και με χαρά είδαμε ότι αυτοί που ανταποκρήθηκάν μετριόνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όμως το μεγάλο θέμα δεν είναι στους παρόντες και τις παρούσες (γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην πόλη) , αλλά στην μετατροπή ενός Υπουργικού γραφείου σε πολιτικό- κομματικό γραφείο.

Εμείς ρωτάμε...αν αυτή η συνάντηση είναι εν γνώση του υπουργού κ.Μπαμπινιώτη και θυμίζουμε ότι η  κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου δεν είχε αφιερώσει στο παρελθόν ούτε ένα λεπτό για τα προβλήματα που αφορούσαν τα σχολεία της περιοχής, απορρίπτοντας αίτημα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοσίων σχολείων Παλλήνης ...

Η Υφυπουργός Παιδείας που αναμένεται να εκτεθεί στην εκλογική περιφέρεια Αττικής ως υποψηφία Βουλευτής, κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιεί, ότι με τις επιλογές της προκαλεί την κοινή γνώμη, τους πρώην ψηφοφόρους της , εκθέτει ακόμη περισσότερο τον διορισμένο Υπουργό της και θυμίζει στους αντιπάλους της τα έργα και τις ημέρες της ως Υφυπουργός.

Εμείς της ευχόμαστε κακή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές... 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια κυρία χριστοφιλοπούλου! βλέπουμε πόσο πολύ νοιάζεστε για τα εκπαιδευτικά ζητήματα. ΜΟΝΟ Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

το ονομα της συμβουλου της υφυπουργου γιατι δεν το γραφετε;
μηπως δεν το ξερετε;

angeliq from Goldcoast Aystralia είπε...

Κυρια Χριστοφιλοπουλου αν θες στυλεμου ΣΜΣ κ θα τα πουμε η ο Ασπραδακης ειμουν στην τοπικη τωρα θα σας κανω εγω ΤΟΠΙ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york