Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«LET’S DO IT! GREECE»: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

068

«LET’S DO IT! GREECE»:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Εθελοντική Ομάδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς και η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου, συμμετέχουν στην πανελλήνια δράση «Let’s do it! GREECE», που διοργανώνουν ο επιστημονικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων» (ΕΕΔΣΑ) και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «'Ώρα για Δράση».

Η μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 και ώρα 11 το πρωί, στο παραλιακό μέτωπο του Πόρτο Ράφτη.

Το σημείο συνάντησης είναι η καφετέρια «Del Mar» (τέως «Κολώνες»).

Το «Let's Do It» είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές ολόκληρη η χώρα, από κάθε λογής σκουπίδια, μέσα σε μία μόνο ημέρα! Τελικά στις 3 Μαΐου του 2008, 50.000 εθελοντές καθάρισαν 10.000 τόνους σκουπιδιών από δασικές εκτάσεις. Από τότε, το «Let's Do It» έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο, πολίτες από όλο τον κόσμο, καθαρίζουν τις πόλεις τους, περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου υποστηρίζει την πρώτη χρονιά εφαρμογής της σπουδαίας περιβαλλοντικής και εθελοντικής καμπάνιας στη χώρα μας και φιλοδοξώντας να ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες, προσκαλεί όλες τις εθελοντικές ομάδες, τους τοπικούς εξωραϊστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις επιχειρήσεις, τα σχολεία, τους γονείς και τα παιδιά της περιοχής, να συνδράμουν στο μοναδικό αυτό εγχείρημα, που θα αποδείξει πάνω από όλα, τι μπορούμε να πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, στο ραντεβού μας, για μια καθαρή πόλη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york