Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Με επιτυχία η δράση του Δήμου Μαρκοπούλου «χωρίς μεσάζοντες»

036

Με επιτυχία η δράση του Δήμου Μαρκοπούλου «χωρίς μεσάζοντες»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Δήμου Μαρκοπούλου για διανομή πατάτας, σε προσιτή τιμή, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων, που ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό, για τις υπερβολικές τιμές σε βασικά είδη διατροφής και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα πλήττεται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Είναι προφανές, ότι οι αριθμοί «μιλούν από μόνοι τους»: Διατέθηκαν είκοσι οχτώ (28) τόνοι πατάτας Νευροκοπίου, εξαιρετικής ποιότητας, στην τιμή των εννέα (9) ευρώ τα τριάντα (30) κιλά, σε πάνω από εφτακόσιους (700) συμπολίτες μας.

Πάρα το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Δήμου μας, μέγεθος της επιχείρησης, η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, με τους πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα, ακολουθώντας τις οδηγίες των εθελοντών και των υπαλλήλων του Δήμου.

Για την επιτυχία της εν λόγω δράσης εργάστηκαν για πάνω από εφτά (7) ώρες, η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Μαρκοπούλου, η Δημοτική Αστυνομία, καθώς και Διοικητικοί Υπάλληλοι και εργαζόμενοι στο Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Την όλη επιχείρηση επόπτευσαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Μαγγανάς και Μαρία Κιμπιζή, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άρης Λαϊνάς και Χρίστος Δρίτσας.

Προηγήθηκε φυσικά μια εβδομάδα σκληρής προετοιμασίας, για την οποία απασχολήθηκαν τρεις (3) Δημοτικοί Υπάλληλοι, καθώς το ενδιαφέρον των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και υπολογισμό.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν το παρόν σε αυτό το εγχείρημα και ιδιαίτερα τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Μαρκοπούλου, που απέδειξαν για άλλη μια φορά, ότι διαθέτουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης!

Γραφείο Τύπου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york