Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΚΑΙΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

|

123 Στα κρυφά και μετά απο άρνηση πολιτών να υποδεχθούν στην πόλη μας τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγινε την παρασκευή η επίσκεψη του στο δημαρχείο Παλλήνης στον Γέρακα.Η πόλη της Παλλήνης κατοικείται απο ανθρώπους  κυρίως της μεσαίας τάξης τωρα πια μπαίνουν στην νέα τάξη των νεόπτωχων  ( δημοσιους υπαλληλους,ελεύθερους επαγγελματίες) ,νεα ζευγάρια κυρίως με μεγάλα στεγαστιά δάνεια που με την εφαρμογή του μνημονίου εχουν χάσει ήδη σχεδόν το 40% των εισοδημάτων τους.
ΖΟΥΝ  σε μία πόλη που με τις πολιτικές των 2 κομμάτων εξουσίας και χωρίς την πολιτική βούλιση τους  εδώ και 20ετία και ενώ έχει ενταχθεί η πόλη στο σχέδιο πόλης  ζούν χωρίς την κύρια υποδομή της πόλης την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ!
Χωρίς αποχέτευση που πρωτίστως δημιουργει μεγάλη περιβαλλοντικη καταστροφη στο υπέδαφος της πόλης  στα υπόγεια νερά της και εδάφης της αλλα επιβαρρυνει μηναίως με 120 ευρώ και  την καθε οικογένεια που διαμένει στην πόλη της ΠΑΛΛΗΝΗΣ   την πρωτεύουσα της Ανατολικής Αττικής.
Μία πόλη που ήδη παιδιά της υποσυτίζονται και τρώνε καθημερινά δωρεάν απο τα κυλυκεία των σχολείων  .Μία πόλη που χτίστηκε χωρίς να έχει προβλέψει σχολικες υποδομες  που χτίστηκε στις μέρες που οι δυνάμεις του Πασόκ κυριαρχουσαν στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης  με τις ευλογίες της κεντρικής εξουσίας και χωρίς να πιέζουν ποτε την κεντρική εξουσία η ελάχιστα για το κύριο πρόβλημα υποδομης της πόλης που αφορά και την δημόσια υγεία και την απειλεί κιόλας με τα λύμματα αρκέτες φορές στους δρόμους της πόλης.
Εαν λοιπόν ο  κύριος Παπακωνσταντίνου μπορούσε να δεί τους πολίτες τα μάτια θα ειχε έρθει  σε ανοικτή συγκέντρωση στον ΓΕΡΑΚΑ οπως παραβρέθηκε ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΑΤΟΜΩΝ.

ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ !

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

ΚΑΙ ΛΕΜΕ  Η ΕΜΕΙΣ Η ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york