Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μεϊμαράκης σε Καμμένο: «Να πεις στη Μέρκελ ότι δεν πληρώνεις»



«Ευχή» στον Π. Καμμένο να πάρει... 50% στις εκλογές και να πει στη Μέρκελ ότι δεν πληρώνει το χρέος από τον Β. Μεϊμαράκη που ρίχνεται στη μάχη  κατά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ολομέτωπη επίθεση προς τον Πάνο Καμμένο από τον πρώην υπουργό του Καραμανλή που μπαίνει στη μάχη με τον... συνυποψήφιό του στη Β' Αθηνών προκειμένου η ΝΔ να αποδείξει ότι αφενός οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση για την οικονομία και αφετέρου ότι μοναδικός στόχος είναι να αποκοπεί η πορεία του Αντ. Σαμαρά προς την αυτοδυναμία.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και τομεάρχης Εσωτερικών μιλώντας σε εκδήλωση για το μεταναστευτικό επιτέθηκε προς τον κ. Καμμένο τον οποίο δεν κατονόμασε με μία... ευχή για τις εκλογές:

«Αυτοί που λένε να μην πληρωθεί ένα κομμάτι του χρέους να μην πάρουν στις εκλογές 10% όπως λένε. Να πάρουν 50% και μετά να πάνε στη Μέρκελ και να πουν γιατί δεν πληρώνουν. Να μην πάρουν μόνο 10% γιατί τότε θα λένε ότι πάλι φταίει η ΝΔ» είπε με σκωπτική διάθεση ο κ. Μεϊμαράκης αφήνοντας και πάλι να εννοηθεί ότι βασικός στόχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι να καταγράψουν ένα ποσοστό που θα «ψαλιδίσει» τις πιθανότητες της ΝΔ για αυτοδυναμία.

Στη Λ. Συγγρού πάντως η περίπτωση Καμμένου συνεχίζει να προκαλεί σοβαρούς πονοκεφάλους και έναν σκληρό διαδικτυακό «πόλεμο» που αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ημέρες με αφορμή τη χθεσινή πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη του στενού συνεργάτη του κ. Σαμαρά, Γιώργου Μουρούτη, ο οποίος κατηγόρησε τον Χρήστο Ζώη ότι από υπέρμαχος του μνημονίου έγινε αντιμνημονιακός επειδή οι ενδείξεις που είχε από τη Λάρισα, όπως είπε, έδειχναν ότι δεν εκλέγεται βουλευτής...

Ο κ. Σαμαράς φαίνεται πως τα επόμενα 24ωρα θα αρχίσει τις πρώτες στοχευμένες επισκέψεις στη Λεκανοπέδιο και κυρίως στη Β' Αθηνών όπου ο κ. Καμμένος δείχνει μία ιδιαίτερη κινητικότητα κυρίως σε μεγάλες περιφέρειες όπως το Αιγάλεω, το Περιστέρι και η Καλλιθέα όπου ως βουλευτής της ΝΔ συγκέντρωνε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων.

Η «μάχη» εξελίσσεται σε όλα τα μέτωπα. Ακόμη και σε αυτό της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ. Με τη Φωτεινή Πιπιλή να αναρτά αργά χθες το βράδυ στο twitter ένα φαρμακερό σχόλιο για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»:

Κάηκε ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, απο το ΣΔΟΕ! Ευτυχώς, υπάρχει... Κόμμα Καμμένων... Συνδικαλιστών...





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιος μιλάει;
Θα τα πούμε στις εκλογές κ Μεϊμαράκη

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york