Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Συνάντηση Χάσκου με Δημάρχους Ανατολικής Αττικής

|

Συνάντηση με Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής

είχε την εβδομάδα που πέρασε ο Υποψήφιος Βουλευτής (Υπόλοιπο) Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κος Παναγιώτηςxaskos Χάσκος. Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιφέρεια για να ενημερωθεί σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ο κος Χάσκος είχε διαδοχικές επισκέψεις στο Δήμο Λαυρεωτικής, στο Δήμο Μαρκόπουλο, στο Δήμο Παλλήνης, Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος.
Στο Λαύριο ο κος Χάσκος είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Λεβαντή με τον οποίο συζήτησαν το ζήτημα της ανεργίας, της περαιτέρω αξιοποίησης του λιμένα και τα αναγκαία έργα σύνδεσης του Λαυρίου με την Αθήνα. Στο Μακρόπουλο, συναντήθηκε με τον κ. Μεθενίτη και συζήτησαν τόσο για την έγκριση του έργου της αποχέτευσης όσο και για τις κοινωνικές δομές που δημιουργεί ο Δήμος για να στηρίξει τους αδύναμους δημότες. Στην Παλλήνη, ο κ. Χάσκος συνάντησε τον κ. Ζούτσο ο οποίος τον ενημέρωσε για τις κοινωνικές δομές του Δήμου, για την ένταξη του μη-αποχετευόμενου μέρους του Δήμου στο δίκτυο της Ψυτάλλειας και για την ανάγκη περισσότερης βοήθειας από το κράτος για την ορθή εφαρμογή του Καλλικράτη. Στην Ραφήνα ο κ. Χάσκος βρέθηκε με τον κ. Χριστόπουλο με τον οποίο συζήτησαν το θέμα της Αποχέτευσης που ταλαιπωρεί και αυτό τον Δήμο, της ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου σε συνδυασμό με την αποσυμφόρηση του κέντρου από την κίνηση του λιμανιού. Τέλος, στα Σπάτα, ο κ. Χάσκος συνάντησε τον κ. Μάρκου για να ενημερωθεί σχετικά με την αναμενόμενη ένταξη του Δήμου στο αποχετευτικό δίκτυο της Ψυτάλλειας καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια του Δήμου στον κοινωνικό τομέα. Τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή είναι η εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης, η σχολική στέγη  και τα οικονομικά του Δήμου στην "Καλλικρατική" εποχή.
Σε όλους τους Δήμους που περιβάλλουν τον Διεθνή Αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος" ο κ. Χάσκος δήλωσε την πάγια στήριξη του στο αίτημα τους για να τους αποδοθούν τα προβλεπόμενα από τον Νόμο αντισταθμιστικά οφέλη από την αξιοποίηση του Ελληνικού. Εξάλλου, έχοντας αποκομίσει μια σημαντική γνώση για την Ανατολική Αττική έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η Ανατολική Αττική είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κομμάτι της χώρας. Η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα αναγκάζει χιλιάδες συμπολίτες μας να εγκαταλείπουν το κέντρο και να έρχονται στα προάστια αναζητώντας καλύτερη ποιότητα ζωής. Δυστυχώς, η εγκατάλειψη και η προχειρότητα στον κρατικό σχεδιασμό -ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια- υποβαθμίζουν την περιοχή σε "πίσω αυλή" της Αθήνας. Η Αποχέτευση, οι Συγκοινωνίες και τα μέσα σταθερής τροχιάς, η επέκταση της Αττικής Οδού, η Ασφάλεια και η καταπολέμηση της Ανεργίας είναι θέματα που πρέπει να τα δούμε εδώ και τώρα για να προστατεύσουμε και όσους έρχονται και όσους μένουν εδώ. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι κύριο μέλημα μου την επομένη των εκλογών θα είναι να προωθήσω τα σχέδια ανάπτυξης μέσω των υποδομών που θα δώσουν στους κατοίκους και στους εργαζομένους τια παροχές που απαιτούνται για την αξιοπρεπή διαβίωση".

http://www.haskos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york