Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μεγάλο πλήθος φίλων του, έδωσε το παρόν στο κάλεσμα του Γιώργου Βλάχου για το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας

|

051

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλο πλήθος φίλων του, έδωσε το παρόν στο κάλεσμα του Γιώργου Βλάχου για το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο κ. Βλάχος στην ομιλία του, αφού αρχικά ευχαρίστησε όλες και όλους για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του, τόνισε:

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για την πατρίδα, για τις ιδέες μας, για τη παράταξη, για τη περιοχή μας. Έχοντας κατακτήσει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε όλοι μαζί, ακόμη στις πιο δύσκολες στιγμές, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στη ζωή μας».

Τέλος εξήγησε γιατί η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί την καλύτερη και ίσως τη μοναδική λύση για την επόμενη μέρα των εκλογών, προκειμένου η χώρα να έχει κοινοβουλευτικά αυτοδύναμη και πολιτικά ισχυρή Κυβέρνηση. Κάθε άλλη επιλογή, είτε στήριξη της σημερινής πολιτικής του κ. Βενιζέλου, είτε ψήφος θυμού και διαμαρτυρίας χωρίς εναλλακτική πρόταση προς τα μικρά κόμματα, είναι αδιέξοδη και ως εκ τούτου, χωρίς προοπτική και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

«Να δώσουμε όλες και όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, επικοινωνώντας με τους συμπολίτες μας, θέτοντας υπ’ όψιν τους όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από τη σημερινή πραγματικότητα, προκειμένου να δώσουν ψήφο θετική, για τη διακυβέρνηση της χώρας».

052

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york