Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Ηλία Γερακάρη με τον συνδυασμό “ΟΧΙ”

|

image001_2

1)  Πείτε μας γιατί να ψηφίσουμε το "ΟΧΙ" και όχι κάποιο μεγάλο κόμμα.

Η επιλογή της ψήφου στηρίζεται συνήθως σε 2 πράγματα. Στην αληθινή γνώση και στο αληθοφανές ψέμα. Εκείνοι που επιλέγουν την πραγματική γνώση θέλουν να στηρίζονται σε υπαρκτά γεγονότα, να μην επηρεάζονται από το συναίσθημα και προπαντός να μην είναι αφελείς. Όσοι δεν μπορούν η δεν θέλουν να αποκτήσουν αληθινή γνώση, η μοναδική επιλογή τους δυστυχώς είναι το αληθοφανές για εκείνους ψέμα.

Είναι πολύ εύκολο στις μέρες μας να επηρεαστείς έστω και υποσυνείδητα από τα Μ.Μ.Ε. Ειδικά αν δεν έχεις το υπόβαθρο και την πνευματική κατάσταση που σε κάνει να κρίνεις και να μπορείς να αντισταθείς.

Το έγκλημα ήταν πολύ καλά οργανωμένο. Εδώ και 30 χρόνια συστηματικά και ύπουλα φρόντισε το πολιτικό σύστημα να αποδόμησει την Ελληνική κοινωνία. Στην Παιδεία, στην Θρησκεία, στις παραδόσεις κ.α. Τα όπλα τους ήταν η ψευδαίσθηση του εύκολου χρήματος, της πολυτελούς ζωής και η παραπληροφόρηση από τα Μ.Μ.Ε.

Το αποτέλεσμα λόγω της αδυναμίας της φύσης του ανθρώπου ήταν να φάμε το τυράκι και να πιαστούμε στην φάκα.

Τώρα για όσους θέλουν να μείνουν μέσα στην φάκα γιατί συνήθισαν το περιβάλλον και δεν θέλουν να βγουν έξω γιατί φοβούνται τα πάντα, ποιά φαντάζεστε θα είναι η μοίρα τους ;

Είναι πλέον απολύτως σίγουρο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, ότι το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω. Απλώς ψάχνει να βρει τις διόδους εκείνες που θα του επιτρέψουν να απλωθεί από εδώ και πέρα. Όσοι έχουν την πολιτική επάρκεια και το ηθικό ανάστημα όπως ο Δημήτρης Καζάκης, να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πρόσωπο με πρόσωπο ποιο ακριβώς είναι το συμφέρον του, θα εισακουστούν αργά η γρήγορα, θέλουν δεν θέλουν ορισμένοι. Το ΌΧΙ αργά η γρήγορα θα το πούμε και θα το ψηφίσουμε σίγουρα. Και αυτό θα το επιβάλουν οι συνθήκες, θα το επιβάλει η βέβαιη ώρα του πρόωρου θανάτου για όσους μείνουν μέσα στην φάκα.

Όλοι οι άνθρωποι που στηρίζουν το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο με το ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ, είναι απλοί πολίτες προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους και δεν έχουν καμία διάθεση να μπούνε στην βουλή για να παρακολουθούν τους δοσίλογους. Θα το κάνουμε σίγουρα Βιετνάμ για να ξυπνήσει και να καταλάβει ο κόσμος.  

2) Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Στέλιο Παπαθεμελή

Όταν μιλάμε ξεκάθαρα για ένα Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν μπορείς να βάλεις διαχωριστικές κομματικές γραμμές, εκτός από τα πολύ βασικά κοινά προτάγματα που υπάρχουν για απελευθερωθούμε από την αιχμαλωσία. Με αυτή την λογική προέκυψε και η συνεργασία του Ε.Πα.Μ με την Δημοκρατική Αναγέννηση του κου Παπαθεμελή.

Όταν με το καλό απελευθερωθεί κάποιος από την αιχμαλωσία, τότε κοιτάζει με νέο πνεύμα και ήθος να λύσει και τις διαφορές του με όσους συνεργάστηκε για τον Ιερό σκοπό.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα έγιναν και οι συνεργασίες με τα 35 περίπου κινήματα Πολιτών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ.

3) Με αυτά που γίνονται με τον πολιτικό κόσμο, π.χ. τους διάφορους τραμπουκισμούς εις βάρος βουλευτών, δεν φοβηθήκατε;

Τί να φοβηθούμε; Οι τραμπουκισμοί που αναφέρετε δεν είναι τραμπουκισμοί. Είναι Ιερή αγανάκτηση. Γιατί δεν συνέβαιναν αυτά πριν από μερικά χρόνια. Αν κάποιος παραβιάζει το σπίτι σου, σου παίρνει τα χρήματα σου, παίρνει ότι έχεις στο ψυγείο, σου παίρνει ότι έχεις και δεν έχεις και στο τέλος θέλει να βιάσει εσένα και την οικογένεια σου, τότε θα τον ρωτήσετε γιατί έγινε τραμπούκος;

Έχουμε χάσει το μέτρο του λογικού και του παραλόγου. Όταν βγαίνουν σήμερα στην τηλεόραση όλοι οι κλέπτες και οι ψεύτες και σου λένε πως ονειρεύονται να φτιάξουν την Χώρα, κάποιος πρέπει να πάει στο τρελάδικο η να γίνει τραμπούκος.

4) Για τα κέντρα μεταναστών αλλά και την κόντρα Χρυσοχοϊδη- Βορίδη ποια η θέση σας;

Τα κέντρα μεταναστών γίνονται για να έχουν ετοιμοπόλεμους σκλάβους εργάτες, όταν ξεκινήσουν οι κατακτητές τις εμπορικές τους  δραστηριότητες στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που συμφώνησαν και υπέγραψαν στις δανειακές συμβάσεις τα δικά μας κοράκια.

Έπειτα ίσως τους φανεί διπλά χρήσιμη αυτή η κίνηση, για να τους αμολήσουν έξω να σφάζουν κόσμο στην προσπάθεια να καταστείλουν ενδεχόμενη Ελληνική κοινωνικής εξέγερση. Όταν μαζεύεις μάζες ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τους εκμεταλλεύεσαι με ένα πιάτο φαΐ, ένα κρεβάτι και 10€ μεροκάματο, τότε κρατάς στα χέρια σου ένα πολύ επικίνδυνο όπλο που μπορείς να το στρέψεις όπου και όπως επιθυμείς.

Επειδή μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές και για τους θύτες και για τα θύματα, πρέπει να ξέρουμε ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μερικές κινήσεις ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Με την υιοθέτηση Εθνικού Νομίσματος που προτείνει το Ε.Πα.Μ και τον απόλυτο έλεγχο εισαγωγής και εξαγωγής κεφαλαίων, πέστε μου πόσοι θα θέλουν να μείνουν στην Χώρα μας και γιατί;  Θα μείνουν μόνο όσους μπορεί να αντέξει η χώρα, να στεριώσουν και να βοηθήσουν στην παραγωγική συγκρότηση και ανάταξη της Χώρας που τους φιλοξενεί.  Όχι για να βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Οι κόντρες των υπουργών προβάλλονται για τα θύματα.

5) Ποιο είναι το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές;

Το πρώτο διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι πρωτίστως η πολιτική ανατροπή των υπευθύνων “πολιτικάντηδων” και η άμεση αντικατάσταση τους από Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αυτοσκοπό την πολιτική καριέρα, έχουν ικανότητες διοίκησης και είναι έτοιμοι να τολμήσουν για να ανατρέψουν τα πάντα.

Το δεύτερο είναι ποια ακριβώς οικονομία θέλει να υπηρετεί ο Έλληνας πολίτης. Την οικονομία των διεθνών αγορών και χρηματιστηρίων, των γιγάντιων πολυεθνικών και των τραπεζών, ή την οικονομία της Χώρας μας, της παραγωγικής μας δυναμικής, της δικής μας εργασίας και της δικής μας τσέπης;

Τόσα χρόνια μας κάνανε να πιστέψουμε ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς. Ότι η διοίκηση μιας Χώρας είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και άρα μόνο για εκείνους.

Ότι οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν και πρέπει να εμπιστεύονται τυφλά αρχηγικούς εθνοσωτήρες και καταχρεωμένα κόμματα.

Ο χρόνος τελείωσε. Θέλουμε πολίτες μέσα στην πολιτική. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής, κι ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε ποτέ. Είμαστε πολίτες και θέλουμε να συμμετέχουμε σε ό,τι μας αφορά, σε ό,τι κρίνει την τύχη αυτού του τόπου.

Δεν προσκυνάμε – Δεν παραδινόμαστε.

Η οικονομική ομηρία Ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.

ΠΗΓΗ

Ανοιχτή επιστολή Γερακάρη Ηλία Υποψηφίου Βουλευτή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Περιφέρειας Αττικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york