Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γαλάζιος χαμός χθες στο κέντρο Ζορμπάς για τον Πέτρο Δούκα

038

ΠΕΤΡΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ – ΝΔ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γαλάζιος χαμός χθες στο κέντρο Ζορμπάς για τον Πέτρο Δούκα

Αυτό που ξεκίνησε σαν συνάντηση φίλων κατέληξε σε μια μεγαλειώδη πολιτική συγκέντρωση για τον Πέτρο Δούκα, καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας από την Αττική βρέθηκαν χθες στο πλευρό του στο κέντρο Ζορμπάς στη Δροσιά. Από την είσοδο μέχρι μέσα την αίθουσα του κέντρου είχαν γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που ήλθε για να ακούσει τον πρώην Υφυπουργό.

Από στόμα σε στόμα μέσα στη συγκέντρωση διαδιδόταν πως δεν ήταν τυχαία αυτή η κοσμοσυρροή. Ο Πέτρος Δούκας είναι ο μόνος υποψήφιος βουλευτής με βαθιά γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία πάνω σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης. Οι θέσεις του μάλιστα για την ανάπτυξη έχουν εδώ και καιρό ενσωματωθεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελώντας το βασικό κορμό του.

Ο Πέτρος Δούκας, πάντα κοντά στους πολίτες, δεν κουράστηκε να απαντά σε ερωτήσεις για την οικονομία. Πολιτική προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους και διεθνών διακρίσεων, διαβεβαίωσε πως την εμπειρία του, τις γνωριμίες του από το διεθνή χώρο, τα καταθέτει όλα στον κοινό αγώνα που δίνει η χώρα μας αυτόν τον καιρό για επενδύσεις, τόνωση της ανάπτυξης και δημιουργία θέσεων εργασίας. Ναυαρχίδα σε αυτήν την προσπάθεια, είπε ο Πέτρος Δούκας, θα είναι η Αττική. Η Αττική στην οποία όταν ο ίδιος ήταν Υφυπουργός Οικονομικών εξασφάλισε μεγάλες επενδύσεις, η Αττική που ως Υφυπουργός Εξωτερικών διαφήμισε τα προϊόντα της σε κάθε σημείο της γης, θα συνεχίσει να αποτελεί, διαβεβαίωσε ο Πέτρος Δούκας, το επίκεντρο της πολιτικής του δράσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york