Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΗ: Τέρμα οι φαιδρότητες, σας καταλάβαμε! Απαιτούμε μέτρο και αλήθεια! Αλλιώς θα πανηγυρίσετε στο τέλος της θητείας σας με το χορό του Ζαλόγγου!

10

Πανηγυρίζει η Δημοτική Αρχή με τα περί αυτήν blogs προτρέποντας και τους Ανθουσιώτες να πανηγυρίσουν. Γιατί; Για τη μεγάλη επιτυχία, λένε, του αντιδημάρχου, διότι εγκρίθηκε, λένε, η πολεοδομική μελέτη της Ανθούσας από το Κεντρικό ΣΧΟΠ. Και αφού «εγκρίθηκε», γιατί επιστρέφεται, κε αντιδήμαρχε, με διορθώσεις για ανάρτηση (και ξανά ενστάσεις και ξανά εκδίκαση ενστάσεων από το Δημ. Συμβούλιο και ξανά ΚΣΟΠ);

Έχετε χάσει, ρε παιδιά, το νόημα των λέξεων ή μας δουλεύετε; Να πανηγυρίσουν οι Ανθουσιώτες, επειδή τραβάει σε βάθος χρόνου η πραγματική έγκριση της πολεοδομικής μελέτης; Εσείς πανηγυρίστε όσο θέλετε! Οι Ανθουσιώτες θα πανηγυρίσουν όταν θα μπορούν να χτίσουν!

Μιλήστε απλά για ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία έγκρισης, να σας κατανοήσουμε και να σας πούμε «μπράβο».

Αλλά, δυστυχώς, η αμετροέπειας επανάληψη δεν μας εκπλήσσει. Πριν ένα χρόνο πανηγυρίζατε, που ο άλλος αντιδήμαρχος είχε εγκρίνει στο ΚΣΧΟΠ το Καραούζι, το Παπαχωράφι, τη Μάριζα και τη Νέα Παλλήνη. Και ρωτούσαμε που πήγαν οι μελέτες μετά; Στο Νομοθετικό του ΥΠΕΚΑ, μας λέγανε, και μετά στο ΣΤΕ για Προεδρικό Διάταγμα και το 2013 θα χτίζουνε!

Αμ δε που! Ένα χρόνο μετά (λίαν προσφάτως) ήρθε η Νέα Παλλήνη με φρεσκοσκαμμένο ρέμα (έναν ολόκληρο χρόνο το ψάχνανε για να το βρουν εκεί που δεν υπήρχε) στο Δημ. Συμβούλιο για να ξαναπεράσει μετά από το ΚΣΧΟΠ.

Κοι Δημοτικοί Άρχοντες θα έπρεπε να έχετε αντιληφθεί, πως ανάλογα δουλέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής έχουν φέρει τη χώρα μας στην κατάσταση, που ζούμε σήμερα.

Τέρμα οι φαιδρότητες, σας καταλάβαμε!

Απαιτούμε μέτρο και αλήθεια!

Αλλιώς θα πανηγυρίσετε στο τέλος της θητείας σας με το χορό του Ζαλόγγου!

 Επιστολή Αναγνώστη

                   http://eisodos17.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york