Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Με εμπόδια η ψηφοφορία - Δόθηκε παράταση


Σε εξέλιξη βρίσκεται η  ψηφοφορία που διεξάγεται σε 768 εκλογικά κέντρα και 1074 κάλπες ανά την Ελλάδα για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες θα κλείσουν τελικά στις 6 το απόγευμα καθώς δόθηκε παράταση μιας ώρας. Ωστόσο παρατηρούνται προβλήματα σε αρκετά εκλογικά κέντρα της χώρας καθώς απουσιάζουν τα λευκά ψηφοδέλτια αλλά και φάκελοι

Προβλήματα με την ψηφοφορία στην Αθήνα

Στην Νέα Φιλαδέλφεια ψήφισε νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος . Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στην οδό Δεκελείας, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει τον εαυτό του και τον κόσμο του. «θα διαψεύσουμε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.   



Σύμφωνα με τους διοργανωτές η διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού εξελίσσεται ομαλά σε όλα τα εκλογικά τμήματα και η προσέλευση των ψηφοφόρων θεωρείται πολύ ικανοποιητική. Ενδεικτικά, μέσα στην πρώτη ώρα από την έναρξη της ψηφοφορίας ψήφισαν 1.600 άτομα, στα 17 εκλογικά κέντρα της Α' Θεσσαλονίκης. 





Τι λένε οι δημοσκοπήσεις

Σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ, επικρατεί αισιοδοξία για την προσέλευση των ψηφοφόρων και εκτιμάται ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 150.000 και ίσως φτάσει ακόμα και τις 200.οοο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ε . Βενιζέλος αναμένεται να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος με ποσοστό 90%.


Αγρότες έκαναν κατάληψη στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ

Ομαλά η ψηφοφορία σε Θεσσαλονίκη - Αχαΐα

Κλίμα ικανοποίησης στην Ιπποκράτους

Κρας τεστ για το ΠΑΣΟΚ η σημερινή ημέρα

Ικανοποιητική η συμμετοχή στην Πελοπόννησο

Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ μέσω ψηφοφορίας;

Μ.Καρχιμάκης: Σήμερα δημιουργούμε μία νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york