Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ

Ο Δήμος Σαρωνικού, συμμετέχοντας στο «κίνημα της πατάτας», πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 δύο παράλληλες διανομές πατάτας στα Καλύβια και την Ανάβυσσο.

Λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης του κόσμου στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος και του μεγάλου αριθμού παραγγελιών που υποβλήθηκαν     (2.770 αιτήσεις), γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο Δήμος Σαρωνικού κατάφερε να εξασφαλίσει συνολικά 80 τόνους πατάτας από παραγωγούς της Δράμας και της Τρίπολης.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής που έχουν υποβάλλει παραγγελίες, αποφασίσθηκε η διανομή να γίνει σε δύο σημεία του Δήμου:

1. για τους κατοίκους Καλυβίων, Λαγονησίου και Κουβαρά, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ του Δημαρχείου (Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, Καλύβια)

2. για τους κατοίκους Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Πέτρινο της Αναβύσσου (κεντρική παραλία).

Η διανομή θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ.

Η διαδικασία διανομής της πατάτας έχει ως εξής: οι δικαιούχοι θα εισέρχονται με τα αυτοκίνητά τους στους χώρους της διανομής, θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους στη γραμματεία που θα έχει στηθεί και στη συνέχεια θα καταβάλλουν το πληρωτέο ποσό στον παραγωγό και θα παραλαμβάνουν τις πατάτες.

Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν παραγγείλει πατάτες και θα προσέλθουν στα σημεία διανομής για να τις παραλάβουν, να διαθέτουν το ακριβές αντίτιμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία τους, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν  καθυστερήσεις.

Την ημέρα της διανομής, στο χώρο του Δημαρχείου, θα βρίσκονται εθελοντές του Δήμου Σαρωνικού για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και τη διασφάλιση της ομαλότητας της όλης διαδικασίας.

Ζητούμε τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή σας προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να στεφθεί με επιτυχία το μεγάλο αυτό εγχείρημα που ανέλαβε ο Δήμος μας.

Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Σαρωνικού θα προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις με διανομή και άλλων προϊόντων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york