Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Αγαπητές/οι, Φίλες και Φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι στο Λύκειο Πόρτο Ράφτη, με πρωτοβουλία του Διευθυντού του και των Καθηγητών, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης.

Την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, η «Δύναμη Ελπίδας» την επικροτεί ανεπιφύλακτα και στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των Δασκάλων για την επιμόρφωση των παιδιών μας.

Συνεπώς και προκειμένου όπως δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας, καλούμε όλους όσους θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, να προσφέρουν Βιβλία για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης (καινούρια ή από τα ράφια της βιβλιοθήκης σας δεν έχει σημασία).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ των ωρών 19.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 13.00, στα γραφεία της Κίνησής μας επί της Λ. Πόρτο Ράφτη 32 (έναντι καταστήματος Pizza Fan) τηλ. 22990- 75380, όπου θα μπορούν να παραδίδουν, λαμβάνοντας απόδειξη, τις δωρεές τους.

Τα συγκεντρωθέντα βιβλία θα παραδοθούν στη συνέχεια, με ευθύνη της Κίνησής μας, στο Λύκειο, προς χρήση από τους μαθητές.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σας.

Πόρτο Ράφτη, 27/03/2012

Με εκτίμηση

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Πρόεδρος

και τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york