Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Δήμος Ισχυρός, Πόλη με Όραμα»: Στο πλευρό της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης. Συγχαρητήρια για την εκλογή του νέου Δ.Σ.

dimosisxiros

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Ισχυρός, Πόλη με Όραμα» συγχαίρει για την εκλογή του το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης και σημειώνει πως θα σταθεί στο πλευρό της νέας διοίκησης ακούγοντας, καταγράφοντας και βοηθώντας στα όποια προβλήματα.

Ο αντίκτυπος της τόσο δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας την οποίαν βιώνουμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο ούτε τον κλάδο της παιδείας, με συνέπεια, πλέον, οι σωστές και εποικοδομητικές δράσεις-παρεμβάσεις των απανταχού συλλόγων γονέων και κηδεμόνων στον τόπο, να έχουν γίνει όχι απλά ευπρόσδεκτες, αλλά απολύτως αναγκαίες και απαραίτητες!

Σύντομα θα επιδιώξουμε και συνάντηση με το νέο Δ.Σ. για να πραγματοποιηθεί μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν. Καλή δύναμη στο έργο του προέδρου κύριου Παπαγεωργίου και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york