Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΗ - «Δήμος Ισχυρός, Πόλη με Όραμα»: Την 25η Μαρτίου, τιμάμε τους αγωνιστές προγόνους μας

dimosisxiros

«Δήμος Ισχυρός, Πόλη με Όραμα»: Την 25η Μαρτίου, τιμάμε τους αγωνιστές προγόνους μας.

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Ισχυρός, Πόλη με Όραμα» ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων και να τιμήσουν με τη παρουσία και τη στάση τους, αυτή την τόσο σπουδαία ημέρα μνήμης και απότισης φόρου τιμής σε εκείνους που έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας.

Η ημέρα αυτή είναι ημέρα διπλής χαράς. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ευαγγελισμός του Έθνους. Οι έλληνες αγωνίζονται να αντεπεξέλθουν στη λαίλαπα που έχει φέρει η κρίση στη χώρα μας. Δοκιμάζονται καθημερινά, βιώνουν άδικα μέτρα. Ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Παρ’ όλα αυτά, το φρόνημα του λαού μας παραμένει υψηλό και οι αντιξοότητες, είναι βέβαιο πως μέσα από συλλογικούς αγώνες θα ξεπεραστούν. Την 25η Μαρτίου, λοιπόν, τιμάμε τις μάχες και το αίμα που έχυσαν οι πρόγονοί μας για μια ελεύθερη και δίκαιη Ελλάδα.
Η παρέλαση και οι εκδηλώσεις δεν είναι για τους πολιτικούς και τους επισήμους. Είναι για τη μνήμη των αγωνιστών.

Η τόλμη τους, η αποφασιστικότητά τους, η μαχητικότητά τους, θα πρέπει να αποτελέσουν το παράδειγμα για τους σύγχρονους έλληνες, για να βρούμε τον δρόμο που θα μας οδηγήσει ξανά στην πρόοδο, στην ισονομία, στο –αληθινά- κοινωνικό κράτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york