Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Αναδείχθηκε το 1ο Δ.Σ. της ενιαίας -πλέον- Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης

Εξελέγησαν τα μέλη που θα συγκροτήσουν το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ενιαίας Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης.

Η γενική συνέλευση έγινε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη στο γονεϊκό κίνημα της περιοχής μας και παράλληλα, μια αφετηρία ανάδειξης έργου και αποτελεσμάτων προς όφελος των μαθητών, των σχολείων και της τοπικής κοινωνίας.

-ενδεικτικές φωτογραφίες από τους εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ. Από το Γέρακα: Κων/νος Παπαγεωργίου & Νίκος Σίμος. Από την Παλλήνη: Δημήτρης Κοτρώνης και Γιώργος Λάϊος

meli_enosis

Χάριν ιστορίας, οφείλεται μία επισήμανση: η εναία πλέον Ένωση Συλλόγων Γονέων προέρχεται από δύο Ενώσεις -Παλλήνης και Γέρακα- με έμφορτο παρελθόν από δράσεις, επιτυχείς παρεμβάσεις και αποτελεσματικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις-.

Κυρίως, η Ένωση της Παλλήνης, η οποία, επί πολλά χρόνια, ήταν σημείο αναφοράς για την συμπαγή συλλογικότητά της και την διαρκή παρουσία της στην εκπαιδευτική κοινοτητα της πόλης. Ευχής έργον, η ενιαία Ένωση να προσπεράσει με τις προσπάθειες και το έργο της τα θετικά αποτελέσματα που χαρακτήρισαν την χρονική διαδρομή των δύο Ενώσεων.

Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν 43. Έγκυρα 43

Οι εκλεγέντες με τις ψήφους ανάδειξής τους είναι:

1. Παπαγεωργίου Κώστας  23

2. Μεταξάς Μιχάλης  21

3. Κοτρώνης Δημήτρης  16

4. Ρομπάκης Οδυσσέας  15

5. Λάιος Γιώργος   13

6. Ριτζάκης Μανούσος 11

7. Σίμος Νίκος    9

8. Μπούσης Ηλίας   8

9. Χάλκος Βαγγέλης   6

10.Οικονόμου Σωτήρης        4

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

1. Ρουμελιώτη Ρέα  21

2. Κακλιδάκης Μανώλης    12

3. Ακρίβος Σταύρος        5

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012.

πηγή http://neologosattikis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york